tisdag 5 april 2016

Den femte april 21:40 för ett år sen..


.. låg jag hemma i soffan, smällfet, och deppade. Jag var så trött och orkeslös och bebisen i magen tryckte på alla vägar så det bara gjorde ont! Vi hade tidigare på kvällen hämtat mat från Hesburger bara så att jag sku få i mig ens lite mat den dagen. En som jag känner jobbade där och hon betjänade oss. Hon frågade såklart av mig om jag är redo att föda och jag svarade med ett "jag tror det kommer att ske när som helst". Hon sa då till mig "hoppas ni hinner äta era måltider först i alla fall." och skrattade lite.

Väl hemma klarade jag knappt av att äta nått och gick istället i sängen och kollade serier. I nått skede har jag somnat och bara efter en par timmar satte värkarna igång.

Imorgon, den sjätte april, fyller den allra bästa personen ett helt år.
Det är helt ofattbart hur snabbt tiden går. 

Så idag har jag både bakat och städat och dekorerat och haft mig. Vissa tycker jag överdriver medans jag själv tycker att han förtjänar den finaste 1-års dagen ever! fast han int föstår så myki hehe.

Men hej, nog om denna dag. Det är morgondagen som är viktigaste. Vilket betyder att jag måste ladda upp med mat och en god nattsömn så jag är redo! Hehehe. Börjar vara lite ivrig måste jag säga!
 

3 kommentarer: