onsdag 17 februari 2016

Drömmar om motivation att blogga

Hehehe ok, klockan är 04:33 och jag har just matat Melvin.

Precis som alla andra gånger så kan jag inte somna om. Och då passar det ju ypperligt att ta och blogga lite! Hehe

Nej, men det jag ville säga var att jag hadd en helt sjuk dröm. Igår så sku jag egentligen blogga men hadd så fullt upp med att äta gott, dricka kaffe ifred och att träna så jag liksom bort prioritera bloggen. Och hadd noll lust egentligen att ens ta fram laptopen.

Jaja, tillbaka till drömmen. Jag drömd att jag blogga om min tro. Att jag skrev ner en lång text, på ett vitt papper, som sen sku kopieras till bloggen. Och jag var taggad så in i det sista och bloggmotivationen var på 110%. Vilket verkligen smittade av till mitt vakna jag. Tydligen, eftersom att jag ju faktiskt sitter och bloggar nu, klockan halv fem på natten.

Och ni ba: din poäng är?

Ja just det! Min poäng var att jag hadd en dröm om att jag hadd motivation till att blogga. Och nu har jag det på riktigt.

Och att jag kommer nog klottra ner några rader om min tro. Imorgon. Fast jag aldrig sku skriva om den.

2 kommentarer:

  1. Ifall er kille äter bra på kvällen, vaknar han inte av att han e hungrig. De flesta barn har en fas av nattflaskande. Ge honom vatten, vill han inte ha är han inte törstig. Sen är de bara att genomgå några skriknätter så sover han hela nätter igen. Sitt brevid men ge inte mjölk i flaskan. Barn vet precis hur de ska linda sina närmaste runt fingret 😉

    SvaraRadera
  2. Precis som ovan sku ja å säg. Men ge honom bra me vatten på kvällen kan o hjälpa... så e törsten myki mindre om alls nå på natten. I bästa fall kan skrikande nätter räck me en natt så sover han som förr igen...

    SvaraRadera