måndag 23 november 2015

Det bästa med Galan 2015

I slutet av Gala-kvällen frågade Carro av mig: "Nå, vad var de bästa ikväll?"
And yes, I will tell you that!

På lördag morgon kl 10 vaknade jag med världens jävligaste huvudvärk! Och jag visste att this aint good. Nå jag började direkt kurera mig med vitaminer, medicin, massa vatten, massage och nått trick med att knyta händerna i kallt vatten...? Under dagen släppte värken men den lämnade och spökade nånstans dit bakom ögonen. Jag kuna i alla fall börja på med sminket och frisyren inför Galan!Min syster Heidi kom hem till oss för att hjälpa mig. Hon är kosmetolog och skönheten själv så vem är nu inte bättre hjälp än hon? Nå allt gick som smäcken och sminket blev så perfekt. Dock började jag bli lite sen, det pga huvudvärken, men vi fortsatte i ganska snabb takt. Håret gick bra ända tills det sku fästas. Eftersom att mina babyfjun jag har på huvudet är silkeslena hadd vi ganska så problem med att få håret att hållas som vi vila.
Carro skickade sms att hon nu är på väg att hämta mig och jag satt fortfarande i min badrock och håret halv färdigt. Min syster gav ifrån sig ett ryt att NU JÄVLAR SKA DET HÅLLAS och visst fan gjorde det de. Jag slängde på mig klänningen och Heidi lackade mina naglar på 1,4 sekunder och så hoppade jag i Carros bil. Vi var nu en halv timme sen från starten pga mina fjun.


När vi kört förbi Oravais ABC slog det mig plötsligt att "helveteeee jag har glömt att lägga deo och deon är hemma". Nåmen hejsan hoppsan vilket vackert intryck jag kommer att göra på folk där jag kommer glidande med en enorm svettlukt. JESS får säkert massa nya kompisar ikväll. Samtidigt fick vi ju lära oss en massa nya bensinmackar som ligger längs med vägen för jag SKU och köpa en deo någonstans. Men strax innan vi kom in till Vasa konstaterade jag att en helsikes deo ska nog inte förstöra min kväll så vi sket i det. Galan next!

Vi parkerade bilen och traskade med våra 15cm höga klackar i snö blandat med slask till stadshuset. Väl framme hadd jag förfrusit mina tår och svettast ihjäl. Mmmm yummy då jag to av mig jackan alltså. Nå nää så hemskt var det faktiskt inte. För det var ingen som flyttade på sig då jag sto bredvid dem och det är alltid ett gott tecken.

Den första personen, och faktiskt den jag sett allra mest framemot att träffa, som jag så var ingen mindre än Sandra. Jisses vad glad jag blev! Bara hoppade i famnen på henne. Och visst är hon lika gullig i verkligheten som i bloggen. Efter att jag sen kramat henne fortsatte vi mot välkomstdrinkarna och där får jag för första gången träffa underbara Lillemor. Hon är en av de finaste människorna som jag någonsin träffat. Så go och varm och det bara osar kärlek om henne. Kan inte tro att hon någonsin sku kunna vara arg eller sur fast hon själv påstår det. Hon vann priset i "Årets Familjeblogg" och det är hon absolut värd! Det märktes både på henne och alla andra på Galan att hon verkligen förtjänade priset.

 Foto: Cindy

Inne i salen, var själva programmet hölls, fick jag äran att sitta bredvid Daniela. Det var jätte roligt att träffa henne för jag brukar faktiskt läsa hennes blogg. Så bättre sällskap kunde jag inte få.
Programmet drog i gång och det var riktigt spännande. Speciellt under prisutdelningen. Under pausen var jag snabbt i kö för att få köpa ett glas vin. Tillbaka i salen kände jag att huvudvärken var på kommande igen så jag drack vinet snabbt så jag kanske sku ha kuna bli lite tipsy och glömma värken. Tyvärr helt utan resultat. Jag är för rutinerad med alkoholen hehehe. 


 Foto: Cindy

Då prisutdelningen äntligen kom till den sista kategorin, Årets Blogg, så var jag så jääääkla nervös. Förstås för det att Carro var nominerad. Och innan Carros namn blev sagt så hadd jag fått black out 7 gånger och jag kände hur svettdropparna nådde golvet. Men som tur var det inte förgäves för såklart tog hon hem priset. Det var hon verkligen värd! Tusen gånger om! <3


Foto: Cindy

Efter programmet i stadshuset var det dags för limousine till efterfesten på Plan B och på vägen ut fick alla hem en Goodiebag. Jag och Carro tog vår egen limousine till festen eftersom att vi hadd massa saker som sku dumpas i bilen. Då jag satte mig i bilen kände jag att den där deon sku faktiskt va bra att ha och visste inte riktigt hur jag sku kunna fortsätta kvällen med gott humör.

Carro startade bilen och vi rullade iväg. Nyfiken som jag är måsta jag kika i goodiebagen och TACKA GUD vet jag att jag gjorde det. För vet ni vad som låg där underst i påsen? EN JÄKLA DEO! Jag blev så överlycklig att jag bara skakade av glädje! Jag tror jag till och med ropade glatt "nääää faaan det finns en deo i påååsen!! Fy fan va niiiiiiiiiiiiiice". Carro har nog aldrig sett mig så lycklig som jag var just då. Jag kladdade massa deo i mina svettiga armhålor och vi fortsatte kvällen.

Vi gick igen mot strömmen och for till McDonalds på mat. Då vi var mätta och belåtna blev jag riktigt trött och huvudvärken började smyga sig på. Vi fortsatte ändå till Plan B och minglade där en par timmar.

Jag är dock besviken på mig själv att jag inte orkade gå fram till alla som jag ville prata med och att jag heller inte orkade vara så sprallig och social som jag brukar. Men huvudet värkte allt mer under kvällen och till sist vila jag hem.
Jag är i alla fall glad att jag träffade och pratade med de jag gjorde och att jag kuna ha roligt nästan hela kvällen! Hoppas på noll huvudvärk nästa år.


 Så vad var det bästa med kvällen?
DEON i goodiebagen såklart!!
Huhu vilken glädje kick jag fick av att hitta den! Haha herregud vad ytlig man kan va.
Men om jag ska sådär med hjärtat säga vad som var bäst så var det nog det att jag fick
ta del av själva Galan och att jag fick träffa så många härliga bloggare! Jag kommer
absolut att vara på plats om det ordnas nästa år!

Tack till Ida-Marie och Maria som gjort detta möjligt! Ni är one hell of a team och
ni förtjänar all kärlek ni fått för att ha ordnat detta! 

Tack till Carro som tog mig till och från Galan i säkert förvar. Tack oxå för att du
höll mig sällskap och gjorde kvällen extra bra!      
 

 Sist men inte minst: Tack till min syster Heidi som gjorde mig fest fin! <3

10 kommentarer:

 1. Men gud vad glad jag blev av din kommentar om mig, haha! :D Såå synd att vi inte hann prata mera! Puss o kram fina du :)

  SvaraRadera
 2. Haha neeej va kul att goodiebagen uppskattades, helt perfekt :D och tack för dina ord, roligt att läsa att du hade en bra kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hhahaha ja den uppskattades verkligen! ;)

   Radera
 3. De va trevligt att träffas! Och jag lovar, kände ingen svettlukt :D

  SvaraRadera
 4. Älskar din klänning! Var ha du hitta den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Älskar oxå den ;) den är beställd från nelly.com! :)

   Radera