fredag 6 november 2015

7 månaders momentsIdag är det en lite speciellare dag.
Precis som varje 6:e dag i varje månad är!


Och jag tänkte, dagen till ära, bjuda på Melvins bästa moments
som är catchad denna vecka!Han verkligen älskar att sitta i matstolar. Chillar till max!
 

Mat är det bästa! Och i mängder helst..
 

Varje kväll denna vecka....


Men ack så älskad! Och kärleken växer för varje dag!
Vad sku livet vara utan honom? Vad gjo jag ens utan honom?
Min älskade lilla Dubsi! <3 

 

5 kommentarer:

 1. Varifrån har du köpt nalle puh tallriken? En sån skulle vara praktisk så lillen har nåt att fingra på under matstunden ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heheh.. :D Det är faktiskt en gåva men tror jag har sett den i Prisma typ :)

   Radera
 2. Vad ger ni gör mat ät honom och hur ofta? Har en lika gammal kille hemma (vi var på bb på samma gång) :) och han sover såå dåligt på nätterna nu så de är inte sant. Vänder och vrider på sig och gnäller. Han har fått fem tänder på väldigt kort tid så jag antar att de är det. Men sen ska han också amma på nätterna ännu så ja börjar bara fundera om han får tillräckligt mat på dagarna.. men han är nog ändå nöjd på dagarna. I och för sig har han aldrig riktigt sovit nå bra på nätterna men.. äh, så svårt att veta.. han är annars i samma storlek som Melvin. Häftigt då de bara är född en dag emellan:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj va roligt att vi varit på samma gång på bb. :)

   Jaa vet du dehär med mat har jag nog fundera så mycket på. För Melvin sover oxå så otroligt dåligt på nätterna! Börja misstänk att det var för att han fick för lite mat på dagarna för ibland äter han TVÅ gånger/natt vilket han aldrig gjort tidigare. Så nu har ja ökat ganska rejält med maten. halv dl gröt+fruktpuré på moron, kött+potatis+grönsaker till lunch, fruktpuré+ersättning till mellanmål, kött+potatis+grönsaker+fruktpuré till middag och 2-3dl välling på kvällarna. Meeen han vaknar iaf på nätterna och vill ha mjölk en gång. Melvin har oxå fått 3 tänder på en kort tid så det är väll därför han sover oroligt och dåligt. Sen så är ju våra bebisar i den fasen då de börjar förstå allt bättre och de utvecklas mycket vilket kan göra att de drömmer mycket på nätterna. Och nätterna är ju tiden då bebisarna bearbetar det som hänt under dagen.
   Tror vi bara få stå ut med att de sover dåligt och hoppas på att den här fasen går över fort så vi får sova igen ;) kämpa på! Kram

   Radera
  2. Tack för ditt svar! Det verkar som att vi ger ungefär lika mycket mat då också.. Det är ju förstås olika från barn till barn, men ändå roligt att jämföra lite! Som första gångs förälder vet man ju inte allt om allting precis så.. Ja, det verkar nog som att det är tänderna och allt det som händer runtomkring då. Bara att bita ihop alltså :) kram

   Radera