onsdag 9 september 2015

Svar: Så mycket äter Melvin


Tack för din fråga!

 Misstänker nästan att hans oroliga nätter beror på det att han inte är tillräckligt mätt och jag tror vi borde öka på mängden mat vi ger åt honom. Vi ska imorgon till rådgivningen så tänkte fråga lite tips och råd hur och vad vi kan ge mera av.

 Men alltså nu ser Melvins matrutiner ut såhär:

- runt lunch tid får han en tredjedels pilttiburk med fruktpuré.
Han får ersättning som tillägg.
 
 - till middag ger vi typ 2 shotglas med mosade rotfrukter åt honom
t.ex. batat och morot
Ibland blir han inte helt mätt så då ger vi lite ersättning i tillägg

- på kvällen får han typ 200ml välling

Och såklart får han ersättning mellan måltiderna. Så ingen tror att han äter endast 3 gånger om dagen. Vi har inte börjat med gröten ännu och vet inte när vi ska börja med den heller. Matrutinerna hittills är lite mer sådär att vi provar oss fram med olika smaker och sorter och ser vad han gillar och inte gillar. Men vi jobbar på det och hoppas på att få lite mera råd och tips imorgon på kontrollen. :)Lill Melkku <3

3 kommentarer:

 1. Jag har oxå en fråga gällande barnmat :) Vad har du för åsikt om burkmat? Tänker du börja laga hemgjord mat åt Melvin eller kör du på enbart burkar, eller både och? Tror du på den teorin att burkmaten e bara "skit"? Ja nu blev de ju flera frågor men hoppas du tar dig tid att svara på dem iallafall :) intressant att höra vad folk tycker och tror.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina frågor! Hadd faktiskt tänkt ta upp detta i ett inlägg :D ska skriva inlägget så fort som möjlgt :)

   Radera
 2. En fråga till. Ammar du inte?
  Söt Melvin :)

  SvaraRadera