torsdag 3 september 2015

Misslyckad paj och världens bästa team mates


Trots en natt med lite sömn så har det varit en riktigt super dag!

Direkt från morgon började jag baka blåbärspaj eftersom att Mamacitas sku komma på kaffe. Pajen misslyckades totalt men snälla vänner som man har så åt de av den i alla fall. Ingen fel på smaken men vet inte riktigt vart degen försvann. Hahah. Tack för att ni alltid ställer upp! *blinksmile*

Vi hade dessutom riktigt trevligt. Alla våra bebisar var vaken så vi fick gosa alla tillsammans.

 Lo hade inte tid att vara med på photoshooten idag.
Hon var upptagen med att inspektera huset. Men nästa gång!

Nå mamacitas for hem och Melvins farbror kom på kaffe och bus med Melvin. Händer inte allt för ofta så riktigt trevligt att han ibland visar sig. heheheh

Jag lagade mat och stack sen iväg till Studio Z på body pump! Och fan vilket mördar pass alltså. Jag var igår oxå men det gick så skit så jag vila bara sjunk ner under golvet. Men idag! Uuh jävlar I was on fire! Lassade på med vikter och var riktigt nöjd med min insats efteråt.

Allting med träning blir ju oxå så mycket enklare då jag har Hanna med mig. Hon hejar och pushar på så bra så jag får riktigt fananamma i mig. Imorgon kommer jag dock att va riktigt jävla sjuk i kroppen.

Det är det värt!

 

1 kommentar:

  1. jag är själv inte mamma, ännu men en random frågajag kom på nu när jag ser bilden på melvin och hans vänner; märker ni nu redan av deras personligheter? typ att de int ba är 3 bebisar utan att de faktiskt är olika till personligheten också? kanske int då att en sover mindre än den andra, men mer som på hur de ser på en, rör sig, har ljud osv?

    SvaraRadera