torsdag 24 september 2015

HIMYM


Det är nog bara att konstatera att jag är verkligen jätte beroende av How I met your mother! Jag kan inte ens komma ihåg hur många gånger jag sett igenom serien. Så fort jag ser att den visas på TVn slår jag mig ner och kollar. Innan jag lägger mig på kvällarna kollar jag 1-2 avsnitt. Då Melvin sover på dagen kan jag kolla några avsnitt. Och varje gång jag har sett klart alla säsonger och avsnitt, vet ni vad jag gör då? Joo, jag startar om skiten! Alltså vad är det för nytta med det liksom?!? Att se en och samma serie om och om igen?
Och idag då.. Hadd bänka mig framför tv:n för att kolla ett program jag följer så zappade jag fort igenom kanalerna. Såklart visade en kanal HIMYM och jag mena fan int klara av att byta till programmet jag egentligen sku se. Från de där samma avsnitten jag sett tusen gånger om och kan utan till!!!! Nää alltså herregud.. Borde jag söka hjälp??Så nu borde jag hitta en serie som är lite lik HIMYM så att jag småningom kommer ifrån den serien. Dessutom är det ju inte alls roligt då någon frågar mig vilka serier jag sett och enda jag sett är HIMYM. Heheh ok sådär beroende är jag ändå inte. NÄÄ men på riktig. Jag måste komma ur mitt beroende. Orkar inte slösa min tid på att kolla den där samma, super awesome serien om och om igen. Måste bara hitta en fängslande serie jag kan byta till!


1 kommentar:

  1. Friends är ännu bättre än himym! Serierna är jättelika varandra också, nästan för lika.. Man börjar märka sen då man kollat på friends x antal gånger, hur mycket himym har kopierat därifrån! Men båda serierna är bra(y)

    SvaraRadera