söndag 20 september 2015

100% kärlek

Det ekar tomt här. Men av en riktigt bra orsak faktiskt. Har lagt all min tid på min familj denna helg. Nog för att vi är tillsammans varje dag men det har varit lite extra mysigt och välbehövligt i helgen.
För kanske ni minns att jag skrev att jag varit sjuk och att Melvin sen dessutom blev smittad och att vi hade lite otur med sovandet vilket gjorde att både jag och Johnny var helt orkeslös till sist. Men så kom fammo som en räddande ängel och bad om att få ta Melvin hem till sig på fredagkväll så vi fick vila ut. Vad vi än sku ha sagt så sku hon i alla fall hämtat honom så jaajaa om vi nu måst. Heheh.

Så på fredagen hadd vi date. Jag och Johnny. Och under kvällen kom jag fram till att vi faktiskt aldrig varit på en riktigt date. Men no e vi kär fö he. Och vi fick ju vår "första date" nu. hehe. Bättre sent än aldrig.

 Vi började kvällen med att äta tapasbuffé vid Duende här i Jeppis. Riktigt gott var det faktiskt och jag tycker det är en så mysig atmosfär där. Fick riktigt sån där feelis att "uuh spanien." Men priset på buffén tycker jag var lite för mycket. 8/10 ger jag det stället.
Sen kom vi hem och badade bastu, kollade Idol, åt chips och njöt av varandras sällskap. Sånt vi inte har tid med så ofta just nu. Vi hadd det så otroligt trevligt och mysigt. Vi skrattade så att magmusklerna krampade, pratade om allt vi annars inte har tid att prata om och var bara oss själva. Kl 00.00 kröp vi ner i sängen and the rest is history. Heheheh

 På lördagen lunchade vi först hos Johnnys mamma och väl hemma slöade vi bara. Hade inga måsten och det var riktigt skönt. Lika skönt var det idag att vakna upp till ett tyst hus då Johnny hadd tagit både Melvin och hunden med sig ut på en promenad. Världens bästa sambo/partner/pojkvän har jag.

Kände att detta var precis vad jag behövde. En helg fylld med kärlek, trygghet och extra sömn. Känner mig som en helt ny människa och en så mycket bättre mamma. Batterierna är verkligen full laddade. Och igen en gång får jag vara så otroligt tacksam över att ha så många fina människor runt mig som vill hjälpa när det verkligen behövs.

2 kommentarer:

  1. Vas ska de ha för tapasbuffén vid Duende?

    SvaraRadera
  2. fint :) önskar vi också kunde dejta ibland :)

    SvaraRadera