torsdag 27 augusti 2015

The mamacitas


Fick ganska många frågor angående vår klubb, mamacitas! Hahaha LOL
 Så då tänkte jag att det passar ju ypperligt med ett HELT inlägg om mina älskade mamas!


Carro passade på att ställa en hel del frågor:

" Nåjaaaaa ;) Va ska ja rama till me nudå! He ska no va nå bra. Int ofta man får fråg sin kompis va som helst. OKEJ. 1. Va va din uppfattning om MIG före vi träffades dendär gången och for ut och gå? 2. Vad var din uppfattning efter promenaden? 3. Tycker du de e kul då Betti allti ba "peeeeeeeeeeendiiiiiiiiii" Haha de tycker jag är kul. Men de kanske är för att jag int har nån egen hund. 4. Varför stavar allti dina läsare mamascitas med H? :) Vad betyder ordet mamacita? :))"

1. Måst jag va ärlig? hehehe nä skoja. Nåå egentligen hadd jag ingen uppfattning alls. Men jag kommer ihåg då du hadd lagt upp på instagram att du va gravid så blev jag super glad för din skull! Jag vet inte ens varför eftersom att vi inte hadd nån kontakt då men jag känd bara att det va nånting så bra! Sen då jag var gravid och du tog kontakt med mig så blev jag jätte glad och LÄTTAD. Jess, kanske en framtida mamma-kompis? ;)

2. Efter promenaden så hadd jag en jätte bra feelis och kuna int slut prata om dig och vår träff åt Johnny. Jag pratade om det säkert i en vecka och hoppades verkligen på att vi sku träffas igen. Jag fick en sån bild av dig att "denhär bruden vet hur man njuter av familje-livet" plus att jag tyckt du va en så super duktig mamma! Dessutom var det så enkelt att umgås med dig och jag älska det att du är så öppen och ärlig.

3. Nää Carro jag tycker inte det är nå speciellt med det då Betti säger "peeeeeeendiiii" så är nog bara du som tycker det är kul :D

4. Vet inte varför mina läsare stavar mamacitas med H. Varför stavar du det fel? ;)

5. Mamacitas betyder sexy bimbos typ. Men tror nog inte vi heter det för att vi är sexy bimbos utan för att vi trodde det var ett exotiskt namn för "mammor".


"Beskriv alla i mamachitas? Hur kom ni på klubbnamnet?" 

Ok.. First of all så är vi ingen klubb man kan bli medlem i,
utan vi är människor som har blivit vänner under det senaste året.

Mamacitas kommer från det att vi har en gruppchatt på facebook och då chatten inte hette nått så döpt Betti? sådär helt random chatten till "Mamacitas". Vilket i våra huvden betyder "Mammor". (inte sexy bimbos)


Jag har massor jag sku kunna skriva om dessa tjejer och sku jag skriva ner allt sku det ta flera dagar. Så jag bjuder på en lite trudelutt om hur våra kaffeträffar oftast ser ut så får ni ju själva klura ut hur dessa underbara tjejer är som person ;)

Då jag kommer in till Carros (jaaa enda stället som existerar för oss!!) sitter Elisabeth redan där runt köksbordet och chillar. Ibland läser hon dagens ÖT, ibland pillar hon på telefonen eller så är hon hårt på G att berätta att hon varit i Larsmo hos sina föräldrar och att hon varit och cyklat 20km kvällen före och att hon nog måste beställa nya träningskläder ikväll och hon ska på yoga på kvällen och att efter kaffe hos Carro sku hon vidare till Skorpan på kaffe med hennes klasskompisar. Den där tjejen alltså, helt chill och cool och tar ingen stress. Dessutom är hon alltid redo! Ställer alltid upp då sällskap behövs.
 
 
 
När jag väl har suttit mig ner bredvid Elisabeth så ser man plötsligt ljuset och in kommer ingen mindre än solstrålen Sofia och säger "Hello mamas" med världens största leende. På sig har hon ett par fina, ny strukna jeans, en elegant tröja/topp med en halsduk/sjal eller halsband som ger det där lilla extra. Håret har hon upp i en fin fläta eller en perfekt hästsvans. När hon väl suttit sig ned vid kaffebordet kan hon slänga ur sig "jag har sovit bara 2 timmar inatt". SERIÖST? Och ändå ser hon ut som världens superstar med gladare humör än ett barn på julafton! Själv ser man ju ut som ett white trash från Sibirien då man sovit så lite och humöret är som för Grinch på julafton. Så glad och elegant! No matter what.


 
Då Carro äntligen bakat klart kakan och kokat en panna med kaffe så slår hon sig oxå ner. Eller så kanske hon först går efter Lo som säger "där" "där" "där". Och sen skalar hon en frukt åt Lo och sen sopar golvet och häller upp kaffe åt oss och skär upp varsin kakbit. Men då allt det är gjort så tar hon sin kaffekopp och sätter sig ner. Då sätter diskussionerna oftast igång. Om hur vi har det, hur det går hemma, hur hon haft det osv. Och på nått konstigt sätt hamnar vi alltid i diskussioner om sex, bloggar och pinsamma händelser då hon är med. Så lägger hon Lo och sova, sen gosar hon med allas våra bebisar och så förevigar hon just den kaffestunden med lite bilder. Och trots allt hon gör under tiden vi pratar så hänger hon ändå med i diskussionerna. What a superwomen!
 
 
 
Då vi ska hälla upp kaffekopp nummer 2 kommer Pauliina. Hon har precis kommit från jobbet och gymmet och lunch på stan och kaffe hos hennes mamma. Hon är lite lik Elisabeth. Hinner med mycket och helt utan stress. Pauliina är fort med i diskussionerna. Hon sitter där och lyssnar och hänger med. Lite sådär försiktigt kan man tycka. Slänger in kommentarer lite nu som då, ärliga såna. Sen frågar hon det hon vill veta. Rakt på sak. Frågar man inte får man inget veta. Och sen berättar hon om "kiss me" och andra hemlisar och får hela bordet att garva. Helt huippu den där finne bruden!
 
 
 
Oftast är jag den första som far hem. Så ja vinkar adjö och kan inget annat än känna lycka efter varje dag som jag spenderar med dessa tjejer. Och aldrig trodde jag för ett år sen att jag sku få ha så fina vänner i mitt liv och att vi dessutom sku stå varandra så nära som vi gör. Vi gråter, skrattar, kramas, tjafsar, ger råd och hjälps åt. Det bästa av allt är att vi vet att vi finns där för varandra!
I vått och torrt! <3 (bara ringarna och löften fattas hehe) Jag älskar dessa tjejer!
 
 

1 kommentar:

  1. Men åå va fint inlägg :') kändes riktigt som man känd precis stämningen hu ni har de där runt kaffeborde ert :D

    SvaraRadera