torsdag 27 augusti 2015

Melvins favoriter

Jag har påbörjat 3 stycken inlägg vilka jag tänkte få färdigt innan denna dag är över. Såklart har Johnny hamnat på övertid IGEN och har ingen aning om när han är hemma. Melvin har full fart i benen och bara kastar sig hit och dit. Nå trots allt har jag hunnit med en hel del idag.

Direkt jag steg upp började jag städa. STOR städa med andra ord. Mellan varven har jag lekt med Melvin och tvättat kläder. (märks jag varit sjuk och sängliggandes för nu flödar energin) 

Vid 12 tiden hade jag städat det mesta och vi fick tråkigt. Så jag ringde my old buddy Tiici och bad om kaffe sällskap. Vilket passade henne! Vi körde till ABC och kom på att vi var hungriga så vi passade på att luncha där. Vi beställde grillad grisfilé med rödvinssås och franska. Riktigt gott faktiskt! Vi satt där i flera timmar och pratade om allt mellan himmel och jord, underhöll Melvin och bara chillade.

Fast vi inte alls träffas ofta med Tiici tar samtalsämnen aldrig slut och det är så roligt att umgås med henne. Ett stort plus med henne är ändå det att Melvin totalt älskar henne! Alltså ni sku se hur han skiner upp varje gång han träffar henne och hur glad och nöjd han är då vi umgås med henne. Han älskar oxå att vara i hennes famn. Han skrattar och pratar till henne helatiden. Och idag somnade han så skönt i hennes armar. Får no sii till så att hode Tiici int smiter nastans! Blir nog kaos då om inte Melvin får umgås med hans favorit.
En annan favorit han har är Bettis bebis Oliver. Då vi lägger ner Melvin och Oliver bredvid varandra på golvet så vill Melvin alltid hålla Oliver i handen. Eller i armen hehe. Ibland tar han till och med Olivers hand och stoppar den i munnen. Di e nog så söt <3

1 kommentar: