onsdag 24 juni 2015

Snuttetrasa och regniga dagar

Åååh, idag älskar jag regniga dagar. För idag är Melvin så trött så trött så sku aldrig kunna släpa med honom någonstans. Han sov från 22-10.30 inatt med endast en matning kl 06. Och kl 12 for han ut i vagnen en par timmar. Nu ligger han här brevid mig i sin sitter och moijar med sin snuttetrasa, Underbara unge.


Detta med snuttetrasa är så fantastiskt! Var hos min kompis Hanna här om dagen och Melvin var sååå gnällig. Jag försökte med allt men inget funkade. Han ville inte sova, blöjan var torr och magen mätt. Då bad Hanna om att få hjälpa och vet ni vad hon gjorde? Tog Melvins trasa och la den över honom. Alltså inte helt, utan täckte halva hans ansikte med den. Och vips så var han lugn. 
Det funkar varje gång han gnäller. No matter what. Och det är så skönt. Att äntligen ha hittat nått som tröstar så bra. Jag rekommenderar alla föräldrar som har gnälliga bebisar att prova detta. 

 

6 kommentarer:

 1. Vissa barn somnar ju åxå direkt om man drar snuttetrasar över huvu.. alltså sveper den över ansikte ett par gånger.. funkar dock int hos oss :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ahaa :D det måste testas nästa gång han vägrar somna! ;)

   Radera
 2. Oj så söt han e! :')

  SvaraRadera
 3. Han e supersöt! :) Roligt att läsa din blogg.
  /Antonia

  SvaraRadera
 4. Min wilton somnar alltid med sin trasa :) elr han nöjjer sej i princip allt tyg!

  SvaraRadera