torsdag 25 juni 2015

Babyvakt

Ok mina damer.. Vår babyvakt som mamma hade köpt på loppis för 1€ har gett upp. And we really need one! 

 Eftersom att vi ändå kommer att skaffa flera barn i framtiden så vill vi satsa och köpa en helt ny. Den vi hade tidigare var en helt vanlig. Inga extra funktioner och den funkade helt ok. Men sku gärna höra åsikter om andra babyvakter och om ni har haft nytta av många olika funktioner så som andningsalarm, temperaturmätare och sånt. Eller är det good enough med en "helt vanlig?7 kommentarer:

 1. Nabby gråtlarm!! De larme har minst strålning av alla o sen kan man koppla de till telefonen/plattan. Där kan man sen ställa via en app in ljudkänslighet o allt sådant. De e nog dyrt men va ja ha sett av de verkar den va värd varenda euro!!:) hoppas ni nu hittar något som ni blir nöjd med:)

  SvaraRadera
 2. Vi har den till höger. Den är superbra! Lampa, musik och så kan man prata med barnet genom att trycka på en knapp. Tycker det är onödigt med andningslarm, man får ju bara vara rädd att de börjar pipa då ;) näe. Men man far ju ändå ut och se ibland och om man har vakten lite närmare så hör man andningen genom att trycka på en knapp på den. Så den rekommenderar jag :)

  SvaraRadera
 3. Vi har den till höger. Den är superbra! Lampa, musik och så kan man prata med barnet genom att trycka på en knapp. Tycker det är onödigt med andningslarm, man får ju bara vara rädd att de börjar pipa då ;) näe. Men man far ju ändå ut och se ibland och om man har vakten lite närmare så hör man andningen genom att trycka på en knapp på den. Så den rekommenderar jag :)

  SvaraRadera
 4. Padwico! Toppen. Bra! Vanliga märken så kan det komma störningar om någon nära er har en likadan. Toppen hörbarhet. Många olika modeller med olika funktioner :)

  SvaraRadera
 5. Rekommenderar en lika som vi har, en Padwico 850,helt super bra! Har dock int testat nån annan,men sku vår gå sönder av nån orsak så sku ja absolut köpa en likadan igen! de som ja gillar mest med den är att den int tar upp en massa andra ljud och att man kan välja att den vibrerar när barnet rör på sig/gråter! och så har den lång räckvidd. Inte den billigaste men har varit värd varenda cent hos oss eftersom dotter sover enbart i vagnen dagtid.

  SvaraRadera
 6. vi har en neonate och är jättenöjda. mannens två syskon har också likadana och hans syster har prövat ha sin på havsbottnet (dock i misstag) och blev tvungen att köpa nytt batteri eftersom det kortslöt men fick inget annat fel. man kan programmera dem så att de inte tar upp ljud från de andra som har samma märke.. vi är ju ändå tre som har likadana. den har lampa, vibration, man kan ställa in upptagningskänslighet och har även temperaturlarm. de är dessutom små och behändiga :)

  SvaraRadera
 7. Vi har också den till höger. Helt bra. Ej störts av andra enheter nära.. Rekomenderar nog den

  SvaraRadera