måndag 9 april 2018

En nybliven treåring!


Plötsligt blev den först födda tre år! Och som vanligt har året gått i ett huj. Dock har det varit mycket händelserikt iom att Melvin blev storebror. Dessutom har han utvecklats enormt mycket. Både fysiskt och känslomässigt. Lite tampas vi med hans starka känslor då han inte riktigt vet hur han ska uttrycka sig ibland. Jag försöker vägleda honom i det men det är faktiskt svårt eftersom att jag själv också har svårt att kontrollera mina känslor alla gånger. Men med tiden lär vi nog oss.

 Foto: Alice Snellman

I helgen hadd vi kompiskalas och det tyckt Melvin va så jätte roligt! Så kul nu när barnen är så stor at de börjar förstå sig på det här med att ha kalas för de får så mycket mer ut av det nu. Efter kompiskalaset kom min pappa och mina systrar på kaffe och tårta. Så det har varit fullrulle här igen.


Kan säga som så att det blev lite väl mycket med allt program på påsken och allt ställas inför Melvins födelsedag och kalas. Fast jag inte har stressat så mycket för allt ställas och fixas så har det minsann tagit på krafterna. På lördag fick jag plötsligt världens frossa och hög feber och jag la mig redan 18 tiden i sängen. Hela natten yrade jag sen och söndagen var nästan ännu värre. Hade ont i hela kroppen och en helt förjävlig huvudvärk. Mot kvällen släppte det lite men vaknade sen på natten av att huvudet dunkade och ett sånt fruktansvärt illamående. Fick spy flera gånger pga värken. Sov knappt nått under hela natten så idag fick jag nog känna mig besegrad och ringa på hjälp. Som tur kuna fammon koma och underhålla Melvin. Jag slängde i mig några deciliter vätskeersättning och kuna faktiskt sova en stund efteråt. Så tips till alla er som lider av brutal huvudvärk och migrän; vätskeersättning is the shit!

Känner att det blir en lugn vecka. På fredag har vi släktkalas för Melvin
och sen är det som tur över med allt extra för vår del.

1 kommentar:

  1. Hur går det med M och tutten? Har så problem här, äldsta barnet gav bort tuttu åt tomten men har börjat ta av lillasyskonets istället :/

    SvaraRadera