söndag 10 september 2017

Fem saker jag drömmer om


- Bygga hus! Eller tja, vi har kommit överens om att beställa ett nyckel-i-hand hus. Vi är inga byggare, har inga byggare i familjen och vi anser vi varken har tid eller ork för att hålla på dygnet runt på ett bygge. Dessutom har vi ju snart två barn och Johnny jobbar rätt så mycket så att bygga själv är absolut inget alternativ som passar oss. Tur det finns andra alternativ.

- Gifta mig! Önskar detta vore mest aktuellt just nu men det tycker inte han jag vill gifta mig med. Han vet nämligen hur mitt drömbröllop ser ut och han hoppas på en jätte stor lottovinst för att överleva den kostnaden! Hehe, nå nej! Han vill nog också gifta sig men vi vill helt enkelt göra det då båda känner sig redo för det.


- Resa till Maldiverna! Alltså detta är en av mina allra största drömmar. Har drömt om det sen högstadiet. Tänker att det vore perfekt destination för vår honeymoon och jag hoppas verkligen det blir så. Helst innan Maldiverna sjunker till havets botten.

- Jobba som flygvärdinna! Detta är och har alltid varit mitt drömyrke. Innan jag blev gravid med Melvin hade jag planer på att söka in till utbildningen. Men strax innan ansökningstiden kom igång  så plussade jag och det ändrade ju på allting. Det är ju heller inte riktigt aktuellt att gå en 8 veckors intensiv utbildning i Helsingfors då man har en baby hemma i Österbotten. Och lättare blir det ju inte nu med lillasyster på kommande. Men som tur är jag ännu ung och har alla chanser i världen att utbilda mig inom detta då barnen växt upp och kommit i skolåldern!


- Bo ett vinterhalvår utomlands! Typ Hawaii, Karibien eller Spanien. Äta gott, dricka gott, se fina utsikter, uppleva nya ställen och bara njuta av sol och värme utan jobb och stress. Sen då barnen är lite äldre, jag jobbat en stund och då Johnny har möjlighet att ta tjänstledigt så ska vi absolut göra detta!

4 kommentarer:

 1. Jag blir på så gott humör av sån här inlägg! Så ljuvligt 😁 Maldiverna e också en av minsta drömmar! De ser nästan ut som himlen när man kollar bilder 😅

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va roligt att du tycker det! :)
   Jaa men eller hur! Värsta paradiset 😍

   Radera