söndag 17 september 2017

En vacker dröm om amning


En natt i förra veckan hade jag en så vacker dröm!
Jag drömde om att jag hade "Kiki" uppe på mitt bröst och
sku amma henne för första gången.
Jag var jätte nervös och säker på att det inte sku funka.
Jag tog tag i mitt bröst och förde "Kiki" emot mig.
Och bara sådär tog hon det finaste greppet om mitt bröst och började amma.
Den där känslan jag hade i drömmen var fantastiskt underbar.
Jag kände en sån enorm kärlek för henne och stunden var helt magisk.
Kort efteråt vaknade jag och var helt varm i hjärtat.
Längtan efter "Kiki" och att få amma henne är enorm.
Och jag hoppas verkligen amningen går lika underbart i
verkligheten som det gick i drömmen.

2 kommentarer:

 1. Jag var rädd att amningen inte skulle fungera med andra eftersom det inte "fungerade" (jag gav upp för lätt) med första. inför andra barnet hade jag läst på mer och var med i amningsgrypper på Facebook så mitt amningssjälvförtrpende var mycket starkare., har du amningsflrebilder? Hade du det inför första? Det gör en stor skillnad <3 fråga hjälp vid BB och rådgivningen och av vänner och LITA PÅ DIN KROPP. Och ha det självklara, undvik ersättning. Direkt du börjar ge ersättning så tror brösten att efterfrågan har minskat (eftersom hon inte vill amma lika mycket då hon är mätt av ersättningen) och det leder till att du blir tvungen att ge mer ersättning när mjölken minskat pga brösten tror att efterfrågan minskat.. då ammar du det du har, och resten ersättning -> mjölken i brösten minskar ännu mer och ersättningsbehovet ökar och ökar..... Stort lycka till :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här, gav upp alldeles för fort med Melvin! Läser på en massa och har även gått med i olika grupper. Skriver oxå ner mina tankar om amning för att få rensat tankarna lite. Har pratat om det på rådgivningen och bett om att få amningshäjlp fårn BB men hon svarade varken bu eller bä på det så återstår ju att se. Förra gången fick jag NOLL hjälp på BB med amningen och blev jätte dåligt bemött. Hoppas på att det går bättre denna gång!
   Angående amningsförebilder så JOO det har jag denna gång <3 två av mina bästisar ammar sina små och har redan nu peppat och gett bra tips och råd. Så om inte annat har jag ju dem att vända mig till! :)

   Radera