fredag 19 maj 2017

När det inte blir som planerat

Idag sku jag och Melvin tillsammans med Tiici och Nella hoppa på båten i Vasa för en dagakryssning till Umeå. Tyvärr blev minstingen sjuk inatt så vi fick stanna hemma. Min första tanke var att HUR ska jag på bästa sätt, för att undvika besvikelse, berätta åt Melvin som i en vecka pratat om att åka båt att det inte blir av. Hans första ord imorse då han vaknade vara "mamma Tiici beibi åka båt". För sekunden brast mitt hjärta men fick bara samla mig och förklara lugnt att "baby är pipi så vi kan inte åka båt idag. Men hoppas vi kan åka en annan dag." Först verkade Melvin inte riktigt förstå att det inte blir av för han gick runt och pratade om att "äta mat, sen åka båt". Men efter att vi kommit lite längre in på dagen så konstaterade han plötsligt att "bebi pipi, hemma idag". Så det om den besvikelsen. Hehe. Men bra så!Trots vår avbokade Umeå resa så har vi faktiskt hadd en helt suverän dag. Vi fick hem pappa timmar tidigare idag så vi passade på att vara på en lägenhetsvisning. Yes, vi ska flytta igen. Men detta är helt pga att vi behöver nått billigare då vi behöver förbättra på våra besparingar så vi hoppeligen kan slå upp vårt nya hus inom ett år. Så jaa, tillfälligt budget boende kan vi ju kalla det. Vad gör man inte för att få sitt dröm hem liksom. Nå, efter visningen styrde vi mot Maxifun var vi spenderade en par timmar och efteråt blev det mat på stan. En riktigt perfekt fredag.
Nu har jag krypit ner under täcket och funderar på om jag ska kolla serier eller läsa en bok.
Ni vet, inget enkelt val!

Hoppas ni alla har en fin fredagkväll!

4 kommentarer:

 1. hej:) kan du skriva mer om era byggplaner? planerar också själv att bygga så det är intressant att läsa om hur andra tänker och planerar:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heej! Men visst kan jag det :)

   Radera
 2. Jee:)tack och vad roligt! ska hålla utkik efter bygginlägg;) och stort Grattis, läste att ni väntade tillökning. Lycka till:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska försöka få upp inlägget asap! ;) Tack så jätte mycket! :) ska bli spännande med tillökning.

   Radera