tisdag 7 februari 2017

Ute i skogen

Såå.. Johnny har fortfarande ledigt. Nu har dock titeln ändrat från pappaledigt till vinterledigt. Och på vinterledigt ska man ju göra en massa vintriga saker. Så idag, trots kölden, packade vi ihop oss och stack ut till skogen för att grilla korv. Låter ju hur mysigt som helst och man får ju direkt en underbar bild i huvudet om hur det kommer att vara där ute i sköna naturen. Varm saft, grillad korv, hundarna som springer runt i skogen, en värmande brasa och lugn och ro. Kan ju då säga att så var det verkligen inte!

Det var fan så kallt, brasan var pytte liten och värmde en endast om man satt med näsan I BRASAN, hundarna drog korven ur händerna på en, Melvin sku ha korven nuuuuu för han dog av hunger på en gång då han så korvpaketet och ketchupflaskan, allting bara klottade, händerna var kladdiga och urinblåsan fylld även om den tömdes innan start mot skogen. 


Men hej, vi fick en hel dag ute i naturen i det friska vintervädret. Och som plus så var jag helt utan telefon i nästan fem timmar vilket jag vanligtvis inte klarar av förutom på natten. Så hoppas det bröt lite mitt beroende och jag fattar att ha borta den mera.

Ikväll ska jag krypa ner under alla filtar vi har i huset (för jag fryser ännu) och kolla gårdagens Paradise Hotell och Salatut Elämät, kvällens Farmen och eventuellt beställa hem nya gardiner till köket. Känner att julgardinerna har gjort sitt men har inget att byta till så det är ju en bra orsak att shoppa lite ny inredning. 

Ha en bra kväll! 

4 kommentarer:

 1. Strongt att erkänna ditt beroende ändå! Finns en app som räknar alla gånger du rör/låser upp telefonen. Efter några dagar kan man se statistik (man glömmer typ direkt att man ens har en app som räknar så går int att fuska) så om du är allvarlig med att vara mindre på telefonen så kan jag rekomendera den! Minns inte vad den heter men om du googlar hittar du säkert! Jag tog ner den för att hålla kolö och konkret se att jag faktiskt var mindre, gick från att kolla ca 90 ggr/dag till ca 40 ggr så de tycker jag att jag kan vara nöjd med! Lägg gärna upp hur det går med "avvänjningen" både snus pcj telefon! / Amanda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lättare för mig att "hantera" ett beroende om jag kan erkänna det för mig själv. Vill verkligen inte vara en sån förälder som hela tiden sitter med mobilen i handen och som dessutom "missar" en stor del som händer runtomkring en för att jag sitter med ansiktet ner i en skärm. Så tack så mycket för tipset! Den appen ska jag leta reda på och ladda ner. :) uppdaterar sen om hur det går!

   Radera
 2. Hej. Om du hittar appen kan du då skriva hit vad den heter? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Kommer strax upp ett inlägg var jag skrivit om appen! :)

   Radera