måndag 19 september 2016

Gluten- och sockerfri; Äppelpaj

Som jag skrev i detta inlägg så har jag ju börjat med en utrensing av gifter i kroppen. Och den största ändringen jag gjort är ju helt klart det som har med kosten att göra. Jag älskar mat och är ett riktigt matvrak. Äter allt och alla (lol) som kommer i min väg. Så att bestämma mig för att lämna bort gluten och socker tog verkligen hårt på. Jag grät. Men nu då jag faktiskt har kommit igång ordentligt och flummat igenom olika gluten- och sockerfria recept så konstaterade jag att det är inte så hemskt trots allt. Nästan allt går ju att baka och laga utan gluten och socker. Så igår slängde jag ihop en äppelpaj och den blev riktigt god. Jag tänkte dela med mig av receptet. Varsågoda!

Sätt ugnen på 225 grader
Lägg äpplen i en smord pajform och
pudra med kanel och sukrin/stevia.
Blanda alla andra ingredienser-
gärna med elvisp så det blir smuligt.
Ta lite vatten i taget så det inte
blir till deg istället för "smulor".
Grädda i 20-30 minuter.
 

Såå gott!

1 kommentar:

  1. Skrev just på ett annat inlägg om glutenfritt :)
    Men hade missat detta att du testar äta glutenfritt. Hoppas det hjälper till eksemen.

    SvaraRadera