lördag 21 maj 2016

Allting bara fortsätter

Här är allt som suger för tillfället:

- diskmaskinen gick ju sönder och vi är fortfarande utan en.
- hälften av kokplattorna på spisen gick sönder.
- vårt internet funkar fortfarande inte och nu är routern(?) skickad till Venus (typ) för lite ompyssling och vi har ingen aning om när vi får den tillbaka.
- POLLEN tog mig trots allt. Så jag är sjuk AF.
- jag har vakat med Melvin i fyra nätter nu. Han har tandvärk, benvärk, magknip (av allt sand han äter på gården) och det ena med det femte. JAG ÄR RIKTIGT TRÖTT!

Här är det som inte suger:

- Johnny förstår mig mer än någonsin just nu. TACK för det! <3
- Mina vänner har verkligen visat sitt stöd i detta eländet.
- Jag har en massa motivation att jobba i trädgården. Vilket jag faktiskt gör varje dag. Det är dessutom orsaken att jag inte brutit samman ännu. Får ut mitt dåliga humör på alla buskar och rötter som ska dras upp.

Life is a bitch and then we die.
Men hej, hoppet finns kvar om att det vänder till det bättre snart. I väntan på det....

2 kommentarer:

 1. Hej jag heiter Camilla å bor ett hus från ert :) vår diskmaskin gick också sönder för Ööö nästan ett år sen, minns int riktit, men hursomhelst så har vi int skaffat nån ny för det är ganska terapeutiskt (rätt ord?:D) att diska å hör på musik efter maten :) klart suger det nångång då man till exempel har nå faras efter maten.. men jag brukar tänka att hellre e vi utan diskmaskin än tvättmaskin :) :D

  Önskar att jag hade nå bra tips för killen så att han sov bättre, men måst no säg att int jag har.. Vår kille som nu är 2år o 10mån har också varit en sån som haft olika perioder då han har vaknat Ofta om nätterna av olika skäl som int vi heller har förstått oss på. Så ja kan int annat än förstå dig och sända styrketankar! :) kämpa på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va roligt, kanske vet vilket hus! ;)
   Joo, visst kan det vara riktigt skönt att stå och diska. Så länge man får göra det ifred. Det får jag inte med en 1 åring i benet. Hehe. Och i längden är jag nog för lat för att diska för hand :)

   Ja, det är väl bara att inse att det där sovase går i perioder. Men det är väl övergående precis som allt annat. :) Tack så mycket!

   Radera