söndag 27 december 2015

Ett litet hej!


Goder afton mina vänner!

Hoppas ni haft en bra jul! Vår jul var precis samma som förra året. Nästan. Jag menar, vad är det som ändras? Samma mat, samma familj och julklappsutdelning som vanligt. Enda som ändrat i år är att vi hadd en bebis med oss. Hehe.
Nästa jul sku jag så hemskt gärna fira utomlands, typ i Thailand. Har sagt det nu redan till Johnny och tror han kan hålla med lite. Fast jag försökte undvika julstressen så tog den mig i alla fall. Som tur är den över nu och vi kan återgå till vardagen!


Sådär på tal om så har jag ganska liten blogglust just nu! Och jag tror det beror på det att jag har så mycket annat på gång nu. Vi håller på att möblerat om hela huset, har lite renoveringsprojekt på G och Melvin är snabb som blixten på att ta sig fram så det finns inte mycket tid eller ork att blogga sen då det lämnar en lugn stund över. Blir lite tunn uppdatering nu tills vi har allting i huset klart. Så att ni all vejt.. O ni ba: k bry. Ok! Nämen om nu nån bryr sig så finns jag ju som sagt på instagram och snapchat under namnet janicaida. Där kommer det uppdatering ganska ofta.

2 kommentarer: