tisdag 15 december 2015

Den senaste tiden


HELLOOO!!

Long time no see! Verkligen!
Jaha, har hela dagen gått och tänkt på att "ikväll ska jag blogga det här och det här".
Nu minns jag inte ens vad jag tänkt på.under dagen så aaatt..


Nå det vi nu har gjort den senaste tiden är att vi ränd på mellan våra släktingar. Min faster från Hesa var hemma över helgen så vi har hälsat på henne och fammo och min pappa. Typ 3 gånger va vi dit. Lördag till söndag var vi i Nykabi hos Johnnys mamma. Och så har jag julshoppat med min syster som var på sin sista loma före OHI ON! omaagaaaaaaaaaaddd kan int förstå att hon varit frivilligt i militären i 347 dagar. Djiiises I'm so proud! Kommer typ gråta sönder mig på lördag då vi ska fira henne. Hehehehe

Jaa men förutom allt rännas så har vi shoppat ett nytt matbord på Loppis som jag nu håller på att slipa och sen ska det målas. Så har jag äntligen julpyntat vårt hem. Böt till och med gardiner. Så nu ska vi bara julbaka, klä granen och ta ett varv med moppen så är vi redo för julen. 

Så nu vejt ni he! Int vet jag riktigt vad annat jag hadd att säga denna tisdag-kväll. Min akku i laptopen kommer att ta slut typ om 2 minuter och jag orkar inte hämta laddaren så att HEJDÅ!

2 kommentarer:

  1. Hahahah ojnääää. Då ja läst "...och ta ett varv med moppen så är vi redo för julen" så såg jag helt ba er alla 3 på en vespa rikti glada ba som tar en tur runt stan o sen ba kommer hem "nu e vi redo för julen! BRING IT!" ahahahahah dör. Tack för mej det var allt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hhahahahahaahahahah alltså va fan :'D dog lite nu

      Radera