måndag 7 december 2015

Är det faktiskt redan 8 månader?


Herkkas i väääde! Min lillis blev åtta månader igår och jag glömde bort det!
Vilken shitty mom jag är nu, va???

Nä men faktiskt så råkade jag glömma bort det.
För vi har redan i typ två veckor gått runt och sagt att han är åtta månader istället för sju.
Som att de nu sku spela nån jäkla roll vad man säger? Nä, exakt!


Men vad gör den lilla i huset nu i dagens läge? 


Det är så otroligt roligt att få se hur han utvecklas varje dag och hans personlighet kommer fram bara mer och mer. Men måst faktiskt erkänna att det ju är ganska jobbigt nog att lyfta bort honom från eluttagen eller från hundvatten skålen eller golvsilen i wc tusen gånger om dagen. Får ju direkt inte nån tid att stå och koka mat t.ex. För så fort jag vänder ryggen till är han på alla ställen han inte ska vara på. Huhu. Men joo, mest är det ju roligt och jag är nöjd att han utvecklats normalt.

Vi var oxå på läkarkontroll och rådgivningen idag. Vikten och längden ökar normalt, som tur är. Läkaren kollade hjärtat, öronen, ryggen och höften och allting så prima ut! Så får pusta ut då igen hehe. Läkaren kollade faktiskt öronen extra noggrant för Melvin har dragit på sig världens hemskaste förkylning. Han är riktigt snorig, torr i halsen och jag vet han har ont i huvudet. Därför bad jag honom att kolla lite extra. Han hitta inget och menade att det bara är att ge medicin och lägga koksalt i näsan så ger det nog sig så småningom. Om inte sku vi komma tillbaka.Oj oj.. Ännu för nie månader sen var han i min mage. Och nu sitter han här i min famn!
Vad sku livet va utan honom? Vad har jag ens levd för innan?

4 kommentarer:

 1. Hej! Jag har en fråga. Ger du varm eller kall ersättning åt Melvin? Och om du har testat både och, vilket tycker han bättre om? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag ger båda och. Men han gillar nog ljum/varm bättre :) då han var mindre och bara drack ersättning så gick det bara med varm :)

   Radera
 2. Vilken fin bild på er. 😊

  SvaraRadera