tisdag 27 oktober 2015

Dagens Melvin


Vet ni att det är sjukt längesen jag skrivit nått om Melvin.
Så ja tänkt faktiskt berätta lite hur han är idag.


Melvin kan svänga från rygg till mage. Vilket han gör mesama jag lägger ner honom på golvet. Han ålar sig framåt, bakåt och runt i cirklar, så gäller att hålla koll på killen för det mesta. Han har oxå lärd sig att komma upp på knäna och att hålla upp sig med armarna men ännu fattar han inte att göra det samtidigt. Han kan oxå sitta själv korta stunder och med stöd längre stunder.



Melvin äter precis allt vi serverar honom. Potatis, batat, broccoli, päron, banan, majs, havre osv. Han äter dessutom med god aptit och flera gånger om dagen. Han gillar att känna och klämma på maten och helst av allt sku han hålla i skeden själv. Men som ni nog säkert förstår så brukar det inte bli till nått om han ska äta själv.



Melvin gillar att mys och busa. Vi kan ligga flera timmar på golvet och busa med honom, leka, massera och pussa på honom. Han älskar oxå då jag tar upp honom i famnen och borrar mitt ansikte i hans nacke.



Melvin gillar inte att bli påklädd. Varken med inne- eller utekläder. Så vi har fullt sjå med honom då kläderna ska på. Han gillar heller inte det att han inte slipper framåt. OJ så frustrerad han kan bli.



Melvin är som person mycket amper och envis. Får han inte som han vill på en gång så blir det lite skrik. Men förutom det så är han en mycket glad och nöjd bebis som älskar att skratta. 




2 kommentarer:

  1. Hur mycket åt M om dagarna när han var runt 3-4 månader gammal om du minns?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi gav ju endast ersättning då ännu och han åt 5-7 gånger/dag och ca 180ml/gång. :) ibland mer och ibland mindre.

      Radera