onsdag 28 oktober 2015

Det är nog mina äggstockar


Dagen började med ljusbehandling. Vilket är en riktigt bra start på dagen. Det är rätt skönt att hoppa i bilen från morgonen och köra till Kokkola. Det är lite egentid för mig. Sen själva ljusbehandlingen stressar mig lite för det är så många patienter där så får bara typ stressa mig igenom besöken. Men sen på hemvägen får jag ju lugn och ro igen så då försvinner stressen.

Hemma mötte jag på en sovande bebis. Vilket betydde att jag sku hinna fixa köket och mig själv så vi sen är redo att påbörja dagen. Helt rätt. Då jag var klar, vaknade en hungrig bebis.

Lunch, lek, mys och klädbyte så var det dags för en powernap igen. Melvin har varit extra trött på dagarna men misstänker det beror på hans oroliga nätter. Ut i vagnen i det kyliga höstvädret och jag fick slänga mig i sängen en stund. Ännu var det en riktigt bra dag.

Kl 13 tiden for vi skuttande till Fias för lite mama-fika. Och då jag kom till dörren kände jag en sååå hemsk värk i... Jaa, jag är inte riktigt säker exakt var men typ i livmodern eller äggstockarna. Någonstans där. Jaha, ok mensen är på väg tänkte jag. Nå, då jag sen satte mig ner vid bordet så fick jag värsta krystvärkarna. Eller det kändes som det i alla fall. Det gjorde faktiskt riktigt ont och kunde inte låta bli att säga det högt. Sen efter en stund började jag må riktigt illa och på en gång slog det mig att HELVETE JAG ÄR GRAVID! Men nej det är jag då verkligen inte! Så inga rykten om sånt behövs!

Jag satt nu där då och försökte undvika smärtorna i nedre delen. Men det gick inte om och då jag kom hem blev smärtan bara värre och illamåendet tog över. Jag tvingade i mig lite mat och vilade en stund i hopp om att det sku bli bättre. Icke det. Så här sitter jag nu fortfarande med en helvetisk värk och ännu värre illamående.

Nu har jag googlat runt lite och är 90% säker att det är mina äggstockar. För snart är lingonveckan här och tydligen är det rätt vanligt att må illa och ha värkar innan det. Har bara aldrig förr upplevt liknande så lite nojig blev jag ju.

Nästa på tur är gårdagens Paradise Hotel och sen tänker jag  krypa ner under täcket!
Varit minst sagt en jobbig dag.

2 kommentarer:

  1. Ägglossning? Jag brukar ibland få jätte, jätte ont vid ägglossningen!

    SvaraRadera
  2. Ägglossning helt klart. exakt såhär har jag också nu efter att jag fått mina barn!

    SvaraRadera