onsdag 21 oktober 2015

Är jag fulare idag?


Förr, alltså tiden innan Melvin, älskade jag att ta selfies.Kuna stå i flera timmar och sminka mig, kamma håret och sen knäppa massa bilder på mig själv. Från alla olika vinklar, med alla möjliga filter. Och då jag sen fick se resultaten kuna jag bara tänk på att "damn, that's one pretty lady" och stolt slänga upp bilden på instagram för att fiska likes.


Den här bilden är tagen typ två månader innan jag blev gravid.


Efter att Melvin föddes har jag inte ens tänkt på att ta selfies.
Men så en dag, då jag hadd sminka mig och laga mitt hår i en frisyr så tänkte jag att nää nu ska jag nog ta en selfie. Jag sto och knäppte bild efter bild i olika vinklar, med olika ljus, olika filter och nejgo jag fick en liknande bild som den ovanför. Och vet ni varför? Joo! För att jag ser inte ut som förr. Jag har svarta ringar runt ögonen, min hud är åt skogen, mitt hår har gått av på 64 olika ställen och ser bara allmänt sliten ut. Till först blev jag ledsen och kände mig bara värdelös och ful. För sanningen är den att jag har ju faktiskt ändrats efter graviditeten. Och detta var så otroligt svårt att ta in då jag insåg det. Jag orkar inte ta hand om mig själv på samma sätt som då. Joo, jag tar hand om min hygien som vanligt MEN jag orkar inte hålla på med massa behandlingar, smink och annat för att se snygg och fräsch ut. Det finns helt enkelt inte tid för det mera. Eller joo, om jag sku prioritera det så sku det ju finnas tid. Men Melvin, huset och mitt förhållande är  det som är det viktigaste och som jag känner att jag mest vill lägga ner min tid på. Så jaa, mitt utseende är alltså inte lika viktigt som förut.Den här bilden är tagen igår. Ni ser ju själv skillnaden.


Ni ba "ja he va no en rääsoan ein". Jaa okej. Men vet ni vad jag tycker? Jag tycker att jag är precis lika vacker idag som jag var före graviditeten. Eller jag känner mig i alla fall vacker. Det finns inget jag vill ändra på, förutom mina eksem, utan jag är riktigt nöjd med min kropp och mitt ansikte. Vare sig jag har påsar under ögonen eller inte.
 

6 kommentarer:

 1. Jag tycker att du är vacker på båda bilderna, du har väldigt fina drag!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker också att du e fin på båda bilderna! :)

  SvaraRadera
 3. Jättefin på båda bilderna. Men VACKRARE på andra bilden!

  SvaraRadera
 4. Ärligt talat så tyckt ja du va finaRE på andra bilden! :)

  SvaraRadera