tisdag 1 september 2015

5 saker som irriterar mig just nu


- att den här jäkla förkylningen aldrig går om! I en veckas tid har jag känd av att jag håller på att bli frisk. Men nånting har stannat upp nånstans och jag är i det stadiet då jag får snyta hjärnan ur mig innan det slutar rinna. MYSIGT ELLER VA?!

- då bloggare skriver i sin egen blogg om hur mycket de hatar anonyma kommentarer och såna som inte kan stå för sin åsikt. Men sen då de själv kommenterar andras bloggar så ska de nog fan vara anonyma och dessutom skriva så jävla fult!! Sorry man är aldrig helt anonym! Just saying...

- det att jag vissa dagar i veckan känner mig så nere och värdelös! Känns som att jag inte har någon när och kär fast jag vet att jag har massa vänner, familj och sambo som bryr sig om mig! Har aldrig haft nått liknande. Månne det har med graviditeten och förlossningen att göra?

- att jag smittat Melvin med min förkylning! Trots att jag de första dagarna jag var sjuk, inte ens höll i honom nå längre stunder, jag pussade inte honom och tvättade ALLTID händerna innan jag rörde i honom eller hans saker. Men näää ändå sku han oxå få den här äckliga förkylningen!!

- den här dagen helt enkelt! Fy vilken dålig dag. Men tur att det är miljoner fler dagar på kommande!
(bild från google)

2 kommentarer:

  1. Usch jag ha o vari förkyld i en vecka nu o ja väntar bara på att de ska bli bättre, men neeeeee samma skit varje moron -____- krya på er!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa verkligen seg förkylning! Tack! Och krya på dig med :)

      Radera