tisdag 11 augusti 2015

Projekt Gästrum

Mitt tapetserings projekt som jag pratade om, blev knuffad till sidan och jag to tag i ett annat projekt istället. Nämligen gästrummet!

Eller snarare gästhörnan. Vi har tusen rum men alla är upptagna just nu av annat så som dator, kläder och sånt men jag vill ändå ha nått ställe för våra gäster och uppe på vinden har vi en ganska stor yta som står helt tom och efter lite inspirationsbilder på instagram kom jag på hur jag sku fixa till en jätte mysig gästhörna.

Min inspiration till att börja detta projekt fick jag från att hitta ett vitt Hemnes nattduksbord för ynka 15€! (Som ny kostar de 49,95€ på Ikea) Den hade lite skavanker men det gjorde inget eftersom att jag kom på att fixa om det med dekorplast.


Så här ser bordet ut och som ni kan se på bilden har ytan några fläckar



Det var då endast ytan som jag använde dekorplast på och så här blev det:


 
Så enkelt att bara klistra på plastet för att dölja några fläckar och snyggt blev det.
Dekorplasten köpte jag från Prisma för 7,95€/rulle.


Men mycket ska ännu hända innan hörnan blir helt klar. Väggarna skall målas och hyllor ska skruvas upp. Och lite annat smått och gott ska slängas in dit. Slänger i alla fall upp bilder på den halv färdiga gästhörnan.  (PS.behöver så mycket en annan kamera än min ruttna iphone kamera)





Blir nog bra eller va? ;)

4 kommentarer:

 1. va mysigt :) blir säkert jättebra :) tips är att det finns målarfärg för myshörnor vid prisma :)

  SvaraRadera
 2. Ser mysigt ut redan, blir säkert jättetjusigt när det är klart! :D

  SvaraRadera
 3. Snyggt :D tack för tipset om dekorplast, jag har i tankarna att måla om några skrivbordslådor men kanske dekorplast skulle se snyggt ut, måst åka till Prisma och se vad de har där! Tyckte du att det var lätt att använda?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är som kontaktplast. Alltså ska man ha lite tålamod ;)

   Radera