fredag 21 augusti 2015

Fredag morgon

Melvin har just lärd sig att skrika. Alltså skrika med hela sin kropp och så högt han kan. Och det tycker han är jätte roligt. Så igår skrek han typ i 8 timmar. Haha. Fast det är ändå lite gulligt då han gör det. För ibland skriker han till så högt att han själv blir riktigt förvånad över hur mycket ljud han får ur sig.

Inatt var det dock inte så roligt då han vaknade 03:00 och ville påbörja dagen. Dessutom låg han och pratade så högt han bara kunde. Nå till slut somnade han och vaknade kl 07. Så nu ligger vi här i vardagsrummet lite halv trötta. Melvin kommer nog att somna när som helst och tänkte faktiskt fortsätta sova jag oxå.

Senare på dagen ska Melvin få vara med sin mommo. Hon tycker att hon aldrig får sköta honom så idag ska hon få göra det. haha. Så jag och Johnny tänkte städa huset, äta en god middag och vila lite. Vi ska sen dra till Nykabi hela familjen och spendera helgen där hos Melvins fammo. För imorgon tänkte vi gå på Juthbacka marknaden redan från morgonen och se om vi hittar nått fint. Och förstås köpa remmar. NAM! På kvällen ska Johnny med sina kompisar så vi tänkte att vi kan lika bra sova över där.

Nåja he om he. Nu har Melkku somna så jag ska oxå sova. Hörs senare!Foto: Cindy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar