fredag 31 juli 2015

Nästa gång skrotar jag bilarna

Fan vad arg jag är! Typ varenda gång vi far till Prisma och handlar så är familjeparkeringen full. Såklart ska folk med barn parkera där! Men då det inte är folk med barn utan 40-50 års kvinnor och karar som är så jävla lata och MÅSTE få parkera nära dörren!!

Alltså faaan! Vet ni hur mycket svårare ni gör det för oss som har bebisar och små barn?? Grejjen är inte den att vi ska ha nära till dörren utan parkeringsrutorna är BREDARE så vi ska kunna öppna bildörren ordentligt för att kunna lyfta våra barn ur bilstolarna!! Fattar ni liksom inte det? Att familjeparkeringen finns för FAMILJER av en orsak!

Det värsta var ju nog det då en gubbe kommer körande med sin sportbil och parkerar på sista lediga familjeplatsen MITT FRAMFÖR ÖGONEN på mig! Och sen bara slänger en blick "haha jag hann före dig!" JÄVEL ALLTSÅ! Ids inte ens säga vad jag sku ha kunna göra just då!

Och en annan sak då. Familjer med barn i 10-15 års åldern. Behöver ni verkligen parkera på en familjeplats?? Vad jag nu vet så klarar sig nog barn i den åldern att stiga ut och in i bilen helt av sig själv utan extra utrymme! Inte behöver ni varken knäppa dem lös från bilstolar eller kanske ha med en barnvagn!! Fyy fan för er lathet alltså!!


Nää nu måste jag sluta skriva innan det spårar totalt! Men om du känner på dig att du parkerar med dina tonåringar på en familjeplats så tänk två gånger nästa gång! Inte parkerar min mamma heller på familjeplatsen då hon är och handlar med mig och mina systrar! Skärp er!

Hälsningar en arg mamma!

9 kommentarer:

 1. När jag är på mitt allra jävligaste humör då det händer så har jag nog gett en och annan spydig kommentar, antingen direkt åt dem eller högt åt maken/sonen så de hör.. Som senast då det var två 18-åringar som klev ur bilen sådär lagom då vi höll på o "kråta" oss ur bilen så sa jag att är man så stort barn så man får kör själv så e det nog dags att sluta parkera på familjeplatser....

  SvaraRadera
 2. Samma här vid Vasas Prisma! Hur många ggr som helst har jag sett helt andra än småbarnfamiljer parkera på familjeplatserna. Blir lika förbannad varje gång!
  För någon dag sedan körde också en mamma och hennes 10 åriga son med deras sportig och parkerade helt kallt på en invaplats. Idioter! Och vilket bra exempel mamman gjorde för sonen där.... /tvåbarnsmamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa! Det där med att parker på inva parkeringen... Fattar inte folk bättre liksom? Och sant som du säger.. Vilket bra exempel av mamman..

   Radera
 3. Jag antar att du pratar om prisma i jeppis.. I vasa finns inte detta problem, eftersom familjeplatserna är längre bort från dörren än dom vanliga parkeringsplatserna. Så alla lata jävlar parkerar inte så gärna på familjeplatserna, vilket är jävligt tur för mina nerver sku int hålla så jättelänge om jag sku råk ut för nå sånt.. Dock finns det (icke invalida) idioter som parkerar på invalidplatser, och även fastän det int angår mej så blir jag så fruktansvärt arg, ledsen och irriterad så min dag är förstörd då jag ser sånt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Familjeplatserna är lite längre bort i Vasa men det hindrar nog inte andra än småbarnfamiljer att parkera där iallafall 😐 /tvåbarnsmamma

   Radera
  2. Men varför sku nån parkera längre bort med flit om de finns lediga platser som är närmare dörren? Låter ologiskt.. Säkert händer de väl av nån anledning, men jag har iaf int sett.. I jeppis förstår jag att de händer men i vasa förstår folk lite bättre :P

   Radera
  3. Sker nog.. allt för ofta.. I många fall är det nya fina bilar som står där, mindre risk för skråmor då det är bredare platser.

   Radera
 4. Också säkert för säkerheten som familjepareringarna finns där vi vagnarna. Så man inte ska behöva gå me små barn mellan körande bilister som många inte ens borde ha körkort.. Kan också va riktigt förbannad på detta fenomen... I höstas när vi kom så parkerade en 30 års kvinna där o ut ur bilen tog hon en hundra liter påse me pant i... Liksom va tänkte hon med. O dessa 40-50 åringar som du skrev om... Åhhh va arg man kan bli. Man borde verkligen säga åt dem alla på skarpen.. Eller rent lägga en notis i öt så kanske folket kunde snajja....

  Mk

  SvaraRadera