onsdag 15 juli 2015

Klädbyte

Ibland känns det som att det enda jag gör är att tvätta kläder. Melvins kläder. Och jag har ställd mig frågan "varifrån kommer alla dessa smutsiga kläder?" säkert tusen gånger.

Nå.. Idag då jag tvättade, igen en gång, så slog det mig att vi byter ju faktiskt kläder åt Melvin varje dag. Då började jag fundera, är det verkligen nödvändigt att byta kläder varje dag om kläderna inte är smutsiga? Såklart jag byter på honom direkt om blöjan har läckt eller han spytt på sina kläder. Men jag menar, jag byter ju inte mina kläder varje dag om kläderna inte är smutsiga eller svettiga. Så ska jag verkligen byta varje dag till Melvin då?


Hur gör ni? Byter ni kläder åt era bebisar varje dag?

7 kommentarer:

 1. Nää oftast int :P iaf strumpbyxor och "ovanpå" tröjor använder jag no på henne tills de blir smutsiga, int e de som att ja sku ta nya om di int e smutsi. Men i den åldern hon e nu så far no typ allt i tvättkorgen varje dag ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nå de sant! Blir säkert klottigare ju äldre di blir ;) kanske ja sku fösök behärsk mig med att byta i onödan :D

   Radera
 2. Byter när kläderna blir smutsiga, annars när jag tvättar barnen :)

  SvaraRadera
 3. Nu har jag en spybaby, så jag kan bara säga hur jag tror att jag skulle göra om hon höll sig torr och ren. Jag skulle byta när kläderna blir smutsiga, och blir de inte det så lanske var tredje dag eller så, bara för attfå användning för alla söta kläder. Kanske något sådant.

  SvaraRadera
 4. Ja brukar byt kläder nästan varje da, hon har fått så jättemyki å man vill ju di ska hinn använd allt :)) ofta så har hon å spydd på dom under dagen eller så har de komi igenom blöjan.. Men e int kläderna smutsi så
  lämnar ja bara fram dom på skötborde

  till nästa gång, känns onödit att tvätt om di ändå e ren ännu. Förstås slänger man i tvätten när hon använt fler gång fast de int ha blivi riktigt skitiga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa men sådär tänker jag oxå. Melvin har fått jätte myki fina kläder o känns som att han växer ut allt före vi hinner använda det :D

   Radera
 5. Body och dregglis blir nog bytt varje dag här,oftast klarar vi oss med en body och 2 dregglis per dag..men byxor och strumpbyxor använder ja nog 2 dagar ifall hon int ha klotta ner dom,men sällan använder ja samma byxor mer än 2 dagar fasst dom inte e smutsiga.. utan dom slängs nog i tvättkorgen..onödogt nog!

  SvaraRadera