tisdag 28 juli 2015

Drömmen som aldrig blev sann

Nu ska jag berätta nånting om mig som inte alls många vet av.

Då jag bodde i Norge så var jag ganska så spontan och rastlös. Visste inte egentligen vad jag ville göra och var jag ville vara. Men precis som alla andra har jag haft drömmar och mål här i livet och de flesta drömmarna och målen har jag faktiskt uppnått. True story!

Nåjaa, till saken nu då. Efter sommaren 2012 då jag nyss hade kommit tillbaka till Norge från Magaluf så började jag planera min nästa dröm. Och vet ni vad det var?
Att medverka i Paradise Hotel!! 


Alla ba "eeeh...... lol"
heheh men riktigt seriöst så ville jag det då. Jag hade tänkt på det redan i ett år och under sommaren i Magaluf blev jag vän med David som medverkat i Big Brother 2011 och med Kristian René och Miguel från Paradise hotel Norge 2012 så då var jag helt övertygad om att I need to be there 2013! Nå hur gick det då och vad hände?

Väl hemma i Norge kallade jag min other half Simone till hotellet och vi började fylla i ansökan på internet. Vi satt och funderade och skrattade och skämtade om vad vi sku skriva i ansökan så jag helt säkert sku slippa med. Då vi nästan fyllt i hela ansökan och sku lägga till en bild kom vi på att "nej men vi måste kör i gång en photoshoot så vi får en JÄTTE bra bild." Men där lämnade det. 

Vi tog aldrig några bilder och ansöknings tiden gick ut. Och bra så! För just den tiden var jag så ostabil och osäker på allt och alla så jag sku aldrig ha pallat att vara inlåst på ett hotell i Mexico med 15 okända människor i flera månader. Eller jaa, så länge jag nu sku ha fått vara kvar i huset.
I dagens läge så tänker jag att synd jag inte fick den drömmen uppfylld men samtidigt är jag jävligt tacksam över att inte ha medverkat. För det där hänger ju med en resten av livet!! Kul att vis sen åt Melvin ba "jaa jär e mam din halv naken och skämmer ut se fö heila skandinavien." Det är ju det dom gör! Skämmer ut sig själv för att sen få titeln som B kändis. Räcker med att jag gjort en massa crazy shit i Magaluf. Och som tur är stannar allt det där.

Men då igen är ju Paradise Hotel mitt favorit tv-program och jag hänger flitigt med i alla säsonger. hehehe. Och vet ni vad? 31 augusti kl 22.00 (svensk tid) är det dags igen! Fään vad jag längtar!
Här är två av årets deltagare! Snygga eller hur? ;)


Nåja, hur som haver.. Jag är väldigt glad att jag inte var med i programmet för nu sku jag skämmas som fan. Tror det var ändå nått inom mig som tänkte just då jag fyllde i ansökan att don't do it! Du kommer ångra dig! Och då igen vet man ju inte ens om jag sku sluppit med.


Vad tycker ni om Paradise Hotel? Följer ni oxå programmet?
Berätta era åsikter :)

4 kommentarer:

 1. hahah :D alltså janica du e int ensam!! Vet int hur många gånger ja fundera på e, men de kanske lika bra att man lät vara. Men ja, tror vi båda sko ha kicked ass! Don't hate the player, hate the game ;)

  SvaraRadera
 2. Jag skulle inte palla att vara med i ett program där man är instängd med människor man kanske inte kommer överrens med, att bli betygsatt från utseendet och umgås med människor som dricker alkohol varje dag :D

  SvaraRadera
 3. Paradise hotel är lätt ett av favoritprogrammen :D

  SvaraRadera
 4. Jag älskar att koll på de! Haha minns då ja va preggo, så va ja allti så fitti då ja int kuna prick in spyase i pauserna, neeee mitt i programme måsta ja spring o spy o sen när de va paus va ja fädi -_- Tislut hadd ja ett 10 liters ämbar me mej i soffan o spydd i de o tömd de sen då programme va slut......... Hehe varsågod för infon :)) ANNARS jo, jag sku no int kuna va me, för de e allti så mycki snyggingar me = ja sku int kuna håll mej från att pipp = ja sku pipp i tv = mamma sku sej "carro nu e ja nog besviken på dej" + de du sa ;)

  SvaraRadera