söndag 31 maj 2015

Bara massa skit

Jag har några saker jag vill säga till alla er vänner och ovänner.


- jag kommer inte publicera anonyma kommentarer längre. Jag kommer heller inte läsa de kommentarer som skrivs anonyma, utan kommer att radera dem på en gång. Så vill ni kommentera så använd ett namn. Om det då är ert för- eller efternamn eller ett smeknamn spelar ingen roll. Men inga anonyma kommentarer mera!!

- sen så vill jag att ni ska läsa detta inlägg som Carro skrev och veta att Carro och Elisabeth är ett stort stöd och en trygghet för mig.


- Jag tänker varje dag att "om jag gör såhär nu, är jag då en dålig mamma.?" Det som kanske är det värsta är att några sagt det till mig. Att jag är en dålig mamma. Fattar ni vad ni läser? Men jag gör mitt bästa. Varje dag. Och Melvin har det faktiskt bra. Det tycker jag, Johnny och alla våra nära och kära. Det är vad som räknas. Så ni kan ta era hatiska, anonyma kommentarer och trycka dem långt upp i er röv!! Vi har ärliga och trygga människor runt oss som nog säger till ifall jag sku vara en dålig mamma och missköta mitt barn. Den delen behöver ni läsare inte oroa er för!! Och vill jag ha er åsikt så frågar jag!

2 kommentarer:

  1. Hej har läst din blogg sen du startade :) Frågestund skulle vara kul :) Eller läsarträff :) Bor ytteresse men kan nog komma till Jeppis :)

    SvaraRadera