måndag 27 april 2015

Ny vecka

Har verkligen varit en fullspäckad helg! Eller tja.. Vi har helt enkelt inte haft så mycket program sen jag var gravid i vecka 20 och fick order om att endast vila.

Trevligt har vi i alla fall haft. Storstädat, haft mina pärlor på besök, Melvin fick vara hos Fammo i Nykabi för första gången och vi har varit ut och promenerat en massa. SÅ SKÖNT att kuna röra sig och leva som en normal människa.

Nya veckan inledde jag och Melvin med att fara skuttandes till Carro var oxå Elisabeth var. Vi träffas ju inte lika ofta för tillfället eftersom att jag har en liten nyfödd så det är extra roligt att dricka en kaffe med dem när vi väl träffas.

Så småningom ska vi börja ställa oss mot rådgivningen. Det blir Melvins första besök där. För idag är han faktiskt redan 3 veckor gammal. Ska bli intressant att se hur mycket han växt. I våra ögon har han i alla fall växt otroligt mycket.1 kommentar:

  1. En liten fråga. Jag går själv i väntans tider och just nu anser jag barnvagn vara det största problemet att hitta, jag är ju inte kravlös om vi säger så. hehe. Vad har ni för vagn och är ni nöjda med den? :)

    SvaraRadera