tisdag 28 april 2015

Nattning

Oj oj. Klockan är 04:00 och här ligger jag och nattar Melvin. Ännu. Helt utan resultat. (Bara för att jag skröt om hur bra han sover på nätterna tidigare idag.)

Han äter, ligger och gnäller så jag matar honom mera, spyr, pissar och så börjar det om. Dessutom kom han på att det var visst riktigt roligt att ligga och beundra hans gosedjur nu så han har nog inga planer på att börja sova ennu. Nå, tur jag är mammaledig. Tycker bara synd om Johnny som ska stiga opp om 45min och jobba. Men då igen så har han möjlighet att sova i gästsängen så att lite får han väll skylla sig själv. Hehehe


Denna bild är INTE tagen just nu... ;)

11 kommentarer:

 1. Är det tillräckligt mörkt i rummet? Nu när det blir ljust tidigt kan han tro att det är morgon och dags att vara vaken :). Plocka bort leksaker och annat som distraherar och ha rummet mörkt. Om han inte sover i sängen eller brevid dig kan du försöka natta honom i vagnen. Jag har otaliga gånger halvsovit på sängkanten samtidigt som jag gungat vagnen med ena handen eller foten :D. Alla sätt är bra så länge man får sova!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, mörkt har vi i rummet. Tyvärr så funkar inget på honom om han en gång bestämt sig för att inte sova :D envis liten en!

   Radera
 2. Stackars Johnny :( Nå snart blir de bättre :) åtminstone sen då han börjar äta fast mat :) Lite grädde på tutten får babyn och somna snabbt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med om tricket med grädde :) Fungerar alltid! Bör dock se efter att det inte är varje dag så att de inte blir för mycket socker!

   Radera
 3. Det lönar sej att ha mörkt i rummet. Blöjan behöver man inte byta på natten. Räcker med sena kvällen och genast då han vaknar.

  SvaraRadera
 4. Vi böt aldrig blöja på natten om int hen hade kakkat,hen blev såå pigg att de va svårt att somna om isf.men int lämnar man juben baby me kakka i blöjan heller,och dom bajsar ju rätt ofta där i början. Snart blir de bättre när han hittar dyngsrytmen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja alltså int vill jag nu att Melvin ska ligga med bajs i blöjan i 6 timmar. O då betyder de ju int heller att jag byter blöja en gång i timmen. man märker ju nog fort om bebisen gnäller pga blöjan o då tycker nog jag att det är självklart man byter.

   Radera
  2. På lite dåligt humör kanske? Tycker du svarar ofta så spydigt! Fasst man int skriver nå spydigt! kan int läsa nånstans att ja skrev att du ska byt blöja 1 gång i timmen..

   Radera
  3. Okej..? Tror nog du missuppfattar mina svar då fö int e ja nu spydig? Ja skrev ju i inlägge att jag byter blöja på nätterna o sku bara tillägga att ja int menar att ja byter blöja en gång i timmen så att tror du missuppfatta svaret..

   Radera
 5. Vi böt nog bjöla på natten i början i samband me matningen men rekomenderar nog attlära honom sova me våt blöja lite senare... Han e ju rätt färsk ännu men int sku ja vila gossen sku vaknas nu på natten bara pga kiss i blöjan då han ändå sover bra utan mat ibland

  SvaraRadera