torsdag 30 april 2015

Barnvagn
Jaa, detta med barnvagn är inte så lätt. Kan säga att då vi sku köpa vår visste jag inte alls vad vi sku köpa och vad som var viktigt att tänka på. Enda jag visste var att vi sku köpa en sån som vi kan använda länge!

Så vi köpte en Kunert 3-in-1! Typ det bästa köpet någonsin.

Den har som sagt 3 delar som alla går att klicka fast i stommen och det är så enkelt att byta.

 Själva stommen har 2 tjocka hjul "där bak" och 2 mindre hjul "där fram". Hjulen där fram går att ta lös och de går även att justera så att de svänger sig enligt "körriktning"  eller så går de att låsa helt så de bara kör framåt.

Handtaget går att ha i jätte många olika lägen. Helt hur man själv vill ha det.


Just nu använder vi liggdelen. Den går oxå att svänga så man har den andra vägen.Så använder vi förstås bilstolen. Med den kom oxå en adapter med så vi använder den mest i bilen men väldigt behändigt att ha med stommen om vi far till butiken t.ex. Bara att flytta stolen från bilen och klicka fast i stommen. Behöver man inte lyfta bebisen från och till. Bilstolen kan man använda upp till 11kg.Sen kom det oxå med en sittdel. Och den är nog säkert bästa med hela vagnen. Den går att ha i tre olika lägen. Helt liggläge, halv sittläge och helt sittläge. Så bra när Melvin börjar växa och inte ryms längre i liggdelen så är det bara att byta. Sittdelen går alltså att använda enda tills barnet är 3 år. För efter den åldern sitter väll inte barnen i vagn mera? Eller det är väll upp till var och en.


Förutom allt detta så fick man med skötväska, litet parasoll som man kan fästa vid handtaget, ett sköt underlag, ställning för flaska, myggnät och regnskydd.

Vi är VÄLDIGT nöjda med vårt köp! Vagnen är så enkel att skutta med, enkel att fälla ihop och transportera och den tar knappt nå plats heller. Och med tanke på hur lite vi betalade för den så fick vi verkligen valuta för pengarna. Så en sånhär eller liknande rekommenderar jag verkligen till alla som vill ha en enkel men bra vagn! :)

4 kommentarer:

 1. Varifrån e den? Prisklass?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är från preeco.fi. Vi köpte vår för ca 500€ Men det finns olika modeller av den :)

   Radera
 2. Den ser jätte bra ut!
  Vagnar med mjuklift i är också rätt praktiska..bara att lyfta ut mjukliften med bebisen i.. om man tex förvarar vagnen annars i garaget eller så.. och dom går ju då helt i liggläge när int bebisen längre ryms i mjukliften..

  SvaraRadera
 3. Joo håller med! Vi köpte en extra vagn som vi kan ha hos Fammo i nykabi och sen på villan. Och den har en mjuklift. Så praktisk :)

  SvaraRadera