söndag 12 april 2015

Första vårvädret

Idag gick vi en kort promenad med Melvin i vagnen. Vet ni hur skönt det var? Har inte varit ut en enda gång sen.... Ja, jag minns helt enkelt inte. Så länge sen är det. Förutom när vi åkte in till BB och hem igen. Så fick njuta av vårvädret för första gången idag! Det var så skönt och längtar verkligen tills jag kan ta långa promenader med hunden och Melvin.


Vi är faktiskt riktigt nöjd med vagnen! Super enkel att skutta med på alla väglag.

4 kommentarer:

 1. Oj va härlit! O så varmt o bra väder som de va idag så va de ju perfekt för en åktur. ;)

  SvaraRadera
 2. Vi har en likadan vagn! :) Den e toppen i stan att kurva i butiker med å superbra då man kan klicka fast babyskyddet rakt på vagnen. Men vi köpte en begagnad emmaljunga för långpromenader på grusväg å sen på snö rullar den int nåt vidare..Jag var väldigt skeptisk till emmaljunga vagnar å tänkte att det var bara märket som kosta skjortan men de e nog bra. Vi har Kunerten som cityvagn! :) Grattis å lycka till med söta babyn!

  SvaraRadera
 3. En sån vagn har jag också! Fast en annan färg :)Använder det åt mitt andra barn nu :) har varit supernöjd med den! Enda som har krånglat ibland är etta hjulet som vi har hamnat o byta inrering på! Men superlätt att skutt :)

  SvaraRadera
 4. Vi har oxå samma vagn :) Populär tydligen :) super bra vagn. Ända minus är vintern och så framhjulet som inte riktit vill hålla i längden men den går att byta ut sen :)

  SvaraRadera