tisdag 21 april 2015

Första vardagen

Ååh! Idag har vi verkligen haft en riktigt äkta, första, bebis-vardag.

- Vaknade
- amning + morgonmys
- morgontvätt
- Melvin sover och mamma småstädar
- amning
- promenad + sovstund i vagnen & 
mamma lunchar och vilar
- amning
- mys och "vaken tid"
- pappa kommer hem
- amning + sovstund
- mamma och pappa äter middag
- pappamys och mamma bakar och fixar hemma
- besök
- kvällstvätt
- nattning

Jepp! Kan nog bra leva såhär en tid framåt. Riktigt mysigt och skönt med rutiner. Hoppas nätterna börjar funka bättre så är allt riktigt bra!

 


7 kommentarer:

 1. Hur tänker du kring dethär med besök? Vi hade själv "mycket" besök de första veckorna av vänner och familj och det tyckte jag bara var roligt och skönt, även fast jag ibland i smyg önskade att di sku böri fara hem efter x antal timmar ;) Har läst en del om dethär i bloggar de senaste veckan, att alla bara "ha int besök den första tiden, det stör anknytningen och amningen" har du känt av nått sånt?? Det gjorde inte jag.. Jag ville inte vara själv dendär första tiden, allt var ju så nytt och det var kul att bolla tankar och få hjälp nu som då.. (hade förstås pappan hemma på kvällrna men på dagtid menar jag)

  Han är supersöt er gosse, och muffinsarna ser himmelskt goda ut!

  SvaraRadera
 2. En fråga eller frågor du säkert svarat på tidigare men vad har Johnny och Melvin för ålderskillnad? Har du kontakt mera med Johnnys pappa? tack för en intressant blogg och spännande förlossningsberättelse :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa Janica, ha du vari ti nkby påläng o tala me Johnnys pappa?! :'D (haha ok de e ju ett missförstånd men ja tyckt de va lite kul :'D)

   Radera
  2. Hehehe ja :D blev lite ställd av frågan minsann!

   Men alltså ålderskillnaden är nog 27 år mellan Melvin och Johnny. ;)
   Johnny är Melvins pappa. Och nog den enda pappan till mitt enda barn. :)

   Radera
  3. Haha alltså hur lyckas man tolka det som att johnny är ditt första barn om man läser förlossningsberättelsen??? Ofta man har en typ treåring med i förlossningssalen o har den att hålla upp ens ben :'D loll

   Radera
  4. jaa, fundera lite sama ;)

   Radera