torsdag 3 december 2015

Julen är snart här!


Pepparkakor eller lussebullar? pepparkakor alla dagar i veckan! Spec Johnnys fasters hemgjorda. Det bästa som finns o fan va ja vräkt i mig förra julen av dom!!

Skumtomtar eller knäck? Blä och blä men OM jag nu måst välja så knäck.

Ischoklad eller marsipan? Vet int va ischoklad e men det låter gott. Så ischoklad.

Köttbullar eller prinskorvar? NÅ INT NÅ! inget av de där hör hemma på ett julbord!! Fysh

Julkorv eller julskinka? Ååååh båda e såå gott men tror skinkan vinner detta! Ja menar, äter ju skinka från 23.12-1.1 och helst längre.

Lax eller sill? Nå lax e gott men ja gillar int gravadlax..

Sylta eller pastej? Leverpastej omg <3 sku kuna äta hela pastejen på en gång! tror dock inte att det e så hälsosamt

Paradis eller Aladdin? För ett år sen sku jag säkert sagt Aladdin. Men med tanke på att jag ifjol då jag va preggo tryckt i mig två askar Aladdin och en ask Paradis på typ en halv timme och sen spydd opp allting så säger jag NEJ till konfekter nuförtiden!

Revbensspjäll eller lutfisk? Efter att firat en jul i Norge så säger jag revbensspjäll! Tycker faktiskt det passade riktigt bra till julbordet!

Glögg eller julmust? Ni sku bara veta vilken julmust fantast jag är! Dricker typ 37 liter varje jul!

Rödbetssallad eller dopp i grytan? Hahahaha alltså nää.. Ja fråga av Johnny att "va e dopp i grytan" och han ba "nå att man pippar" hahahah. Så då väljer jag no det! Nää men sen googla jag vad det är och det låter ganska gott. Om du klickar här så får du veta vad det är, om du redan inte vet alltså.

Ris a la Malta eller risgrynsgröt? Omnomnomnom GRÖÖÖT!

Hemma eller borta? Båda funkar lika bra. Fast minst stress då man får vara hemma!

Utomlands eller Finland? Jag tror nog vi nångång i framtiden kommer att fira jul utomlands. Men klart finsk jul är den bästa!

Ge eller få? Ge såklart!

Mysteriet på Greveholm eller Sunes Jul? eheheheee har ALDRIG sett Mysteriet på Greveholm... Men Sunes Jul däremot, he no grejjer he!

Chokladkalender eller paketkalender? Har haft båda men gillar ingen dera! Glömmer alltid att öppna luckorna så har jag sen en hel julkalender på julafton att öppna haha. Stor vits!

Plastgran eller äkta? Äkta!! Men är så helsikes allergisk så vi måste ha plast.. *snyft*

Arne Weise eller Ernst? Zzzz... Boooring

När vill du att första snön ska falla? November o sen i början av april ska den försvinna helt! O int nå takatalvi heller..

Har du haft en grön gräsmatta på julen? Jaa, säkert flera gånger!

När är det dags att pynta? Nåå då man e preggo får man pynta fast i juli. Eller i oktober som jag gjo. Men sådär utan att vara hormonstinn såå kanske i november.

Kan du komma på nått negativt med julen? Nå jag har aldrig upplevt nå negativt med julen. Men finns ju människor som stressar o har världens press på sig med allt från städat hem till pynt och klappar.

Favorit julfilm? GRINCH! Kollar den alltid typ 7-8 gånger

Favorit julkalender? har ingen favvo för har aldrig kollat. Eller den där var det va nå råttor o så sa di nå sånt där "äckel råtta äckel råtta blablabla". Vet ni vilken jag menar?

Blir du mättad av julen när den är slut eller vill du ha mer jul? Blir verkligen mättad. Typ 27.12 sku jag kuna släng ut julen..

När öppnar du dina julklappar? På kvällen då vi har julklappsutdelning

Favorit juldoft? Nejlika och kanel

Vad är viktigaste med julen? Att alla mina nära mår bra och har bra julfeelis. Och att alla kan slappna av och bara ha det mysigt.

Julkyrkan eller Kalle Ankas jul? Kalles jul. Fast det börjar ju bli ganska sönder tjatat. 


 

4 kommentarer:

 1. hur kan du ha missa mysteriet på greveholm?! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha ja säg de! ;) nää men har alltid kolla finska barnprogram o julkalendrar :)

   Radera
 2. Du menar säkert Dieselråttor och sjömansmöss!? Min absoluta favorit julkalender genom tiderna! Jag var helt störtförälskad i Trassel med trunken :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. JAA MEN PRECIS DEN!! Såååå rolig :D

   Radera