torsdag 6 augusti 2015

Man ska aldrig säga för mycket

Minns ni då jag skrev ett inlägg om hur Melvin är nuförtiden? Inte..? Då kan ni läsa det HÄR


Nå, riktigt så har det inte varit denna vecka! Vet inte riktigt vad som hände men han blev plötsligt jätte gnällig! La jag ner honom i gymmet började han gråta. Satt han i sittern medan jag diskade och sånt så började han SKRIKA! Typ "mamma jag är här come here and love me". La jag ner honom i soffan i sitt babynest så började han skrika och gråta. Alltså fick jag gå och bära på honom.

Dessutom vägrade han att sova i vagnen om jag inte skuttade. Så fort jag stannade vagnen slo han upp sina ögon och började gnälla. Menar, vem orkar skutta i 2 timmar? Nu då det varit så otroligt varmt dessutom.

Så igår klagade jag lite åt mamacitas på chatten och Carro erbjöd sig att komma hit med sin Ergobaby bärsele. Hon kom, visade hur bärselen funkar och provade dessutom att bära Melvin i den en stund. Och vet ni vad? Han blev lugn som en filbunke. Där satt han och njöt. Man så det liksom i hans ögon. Vi böt om, så att jag fick bärselen, jag tackade Carro igen en gång för hennes hjälp och bara efter några minuter somnade Melvin. Bara sådär. Han fick sova där i bärselen en stund. Sen flyttade jag honom i vagnen och han sov i flera timmar. Helt otroligt!

Får se nu då hur det går i fortsättningen. Tänker i alla fall inte säga fler gånger varken bu eller bä om hur han är. Även om han sku vara världens lugnaste och nöjdaste.

1 kommentar:

  1. Kanske han bara var på "minus sidan" i närhetskontot. När du lag ner honom blev han ledsen då han ville vara nära :) Vilken tur att du fick låna selen. Hoppas han blir glad snart igen och börjar trivas på golvet igen. :) Ett barn kan aldrig få för mycket närhet och kärlek, ibland är allt som krävs en lugn, trygg famn <3

    SvaraRadera