fredag 12 juni 2015

Pjuh, äntligen fredag!

Jaa, va ska man säga om denhär veckan... Kan ju börja med att berätta att vi fått en cirkus apa! Han heter Melvin och älskar att hålla cirkus på nätterna. Varje natt, efter att jag matat honom, börjar han med sitt program. Först när jag lägger ner honom i sin säng börjar han le. Aaw mitt hjärta smälter varje gång. Så ligger han där och ser söt ut så man knappt kan slita ögonen ifrån honom. Men så pussar jag honom gonatt och lägger mig i sängen. Så hör man efter en minut då han börjar små gny. Fine, lyfter upp honom och lägger ner honom i vår säng. Så ler han igen och jag pussar honom gonatt. Så blir det tyst i en par minuter.

Nå då börjar det värsta. Han ligger och sparkar. Sparkar av sig täcket och jag bäddar ner honom igen. Så skrattar han lite. Låter som en säl då han skrattar. Och  jag hyschar honom. Så ler han, skrattar och sparkar av sig täcket. Så försöker jag bädda ner honom men då sparkar han som för sista dagen och hela sängen skakar. Och så skrattar han. Och ler. Han är så jäkla söt! *smileymedhjärtaögon* Men såhär håller vi på då. Ibland i flera timmar. Vad ska man gö? Han e ju så söt då han håller på men det blir så tungt i längden då man inte får sova mer än 2-3 timmar per natt. Så idag är jag glad att det är fredag. För det betyder att Johnny är ledig och han kan ta del av detta fina cirkusprogram som vår kära son har börjat med och jag kan få sova mer än 2 timmar.Trots sömnbristen har jag orkat med en hel del denna vecka! 
I onsdags blev vi bjuden på kaffe hos Elisabeth och vi fick äntligen träffa underbara Oliver! Herregud, han e så otroligt fin! Och en så nöjd bebis. ❤️

Igår var vi på Lo's 1 års kalas. Carro hadd ställt till med ett så fint kalas med massa tårta, bakelser och kex. Super roligt att få ta del av det. Och Lo då, hon var så glad och nöjd. Hon satt och tittade på Melvin då han låg i bilstolen och sovd. Hon sa "hej hej" och ville ge hennes tutt åt Melvin. Hon är så fin och go ❤️

Idag har jag redan hunnit städa huset och tvättat kläder. Så nu sitter jag här och funderar på vad vi ska göra resten av dagen. Kanske ta en lång promenad med hunden och bara njuta av dagen. Vi får se.

Hoppas ni får en fin fredag och en skön helg! 

2 kommentarer:

  1. Vilket högstadie gick du i? Svenskt eller finskt? 🙎🏼

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gick i Oxhamns skola. Ett svenskt högstadie i Jeppis :)

      Radera