fredag 5 juni 2015

It's friday!

... och idag har vi 2 månaders kontroll med Melvin vilket oxå betyder att han ska bli vaccinerad. buhuuu.. vet inte hur jag ska kunna se på då hon ska sticka honom och han garanterat kommer att ha ont. Min stackars lilla. heheh. Men det är ju för han bästa så får bara take one for the team.Lol

Efter rådgivnings besöket ska jag och min lilla familj brumma iväg till Kokkola. För imorgon nalkas det examenskalas hos min vän Janna som är en nybliven barnträdgårdslärare och jag behöver nått fint att ha på mig.

Hoppas ni alla får en fin fredag!

 
Imorgon blir Melvin 2 månader. <3

6 kommentarer:

 1. vet int hur de e i jakobstad men iaf i kokkola så pickar int dom vi 2 månader utan ger vaccin direkt i munnen. var förra veckan med min 2 månaders pojk å han tyckt de va gott men fick lite ont i magen efteråt. / C.T.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ahaa. Jag har faktiskt ingen aning :O vet att han ska få ett vaccin via munnen i alla fall. Hoppas det är som i Kokkola så behöver int mitt mamma-hjärta gråta :D

   Radera
 2. Vad är det för vaccin som ges vid två månader? Åt oss sa dom att första vaccinet med spruta är från 3 månader först. Och rota vaccin runt en månad i munnen.. Min kille blir också två månader idag och på måndag ska vi till rådgivningen så ja fundera om vi också ska göra det nu..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var nog jag som hade blandat ihop dagarna. Idag fick han rotavirus vaccinet och om en månad får han sprutorna :D så då är det antagligen rota vaccinet som ni får! :)

   Radera
 3. Kan du göra ett inlägg om var du allastans har bott? :) Han är så söt er Melvin.

  SvaraRadera
 4. Har er lillis fått några symptom av rota vaccinet? Har hört att en del blir riktigt sjuka å vår lillis skall få det om några veckor så oroar mig lite..

  SvaraRadera