tisdag 19 maj 2015

Lilla stafettkarnevalen och tankar

Igår var jag och hjälpte till i kiosken på lilla stafettkarnevalen. Såå roligt. 

Men varje gång jag är och hjälper till på friidrotts tävlingar blir jag så jäkla förbannad på mig själv att jag slutade i redskapsgymnastiken och friidrott. Ok, gymnastiken fick jag lite trauma av efter att jag bröt min arm riktigt ordentligt men FRIIDROTT?? Varför var jag så idiot och slutade? Fast jag var så bra på att löpa och verkligen sku ha kuna satsa på det mer än sådär.

Jag tävlade en heldel och var ALLTID med till stafettkarnevalen och sprang alltid i "det bättre laget". Om man får säga det själv. hehe. Så ni kan ju bara gissa hur mycket jag ångrar nu såhär efteråt att jag slutade. 

Nåja.. det är i alla fall jätte roligt att vara med och hjälpa på tävlingar och jag får alltid en flashback på när jag själv var med och tävlade. Det så att jag riktigt kan känna nervositeten strax innan startskottet går och adrenalinet som kickar in när loppet startat och den där känslan när man ser mållinjen. Obeskrivlig känsla. Vilken tur att jag har alla möjligheter att löpa på fritiden. Så småningom. Då min kropp är redo för det såhär efter en 9 månaders graviditet och en 12 timmars förlossning. Can't wait. 


 Kan oxå meddela att det var jäääävligt kallt igår så lyfter på 
hatten till alla som var med och tävlade men inte frös ihjäl.

5 kommentarer:

 1. Du är så ung ännu så du hinner bra börja på nytt om du vill :) På 1 år är du lätt i superform igen :) Lämna bort spriten och köp nya lenkkiskor istället ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo klart ja sku Kuna böri pånytt! Men ja vet oxå hu myki tid träningen kräver och med en liten bebis här hemma så kan det bli lite för mycket :)

   Radera
  2. Springvagn funkka för mej :)

   Radera
  3. Jo sen när Melvin är lite större så kanske de blir aktuellt :)

   Radera
 2. Jag vet känslan 😕 ja va alltid andra eller tredje bäst på att löpa. Harmas när man int satsasede nå mer en så 😕 hu bra sku vi ha varit ida? 😕

  SvaraRadera